Er dette det aller mest spennende med Greenwood?

Det er nok ikke mange som er så tobeinte som Mason Greenwood.

Publisert Sist oppdatert

Mason Greenwood er en svært målfarlig unggutt, og 17-åringen kunne fort endt opp med å score for førstelaget denne sesongen – dessverre hadde han marginene mot seg mot Cardiff.

Det er mye som er spennende med Mason Greenwood – vi kan for eksempel snakke om frisparkene hans, men vi kan også nevne at måten han beveger seg på ikke minner så rent lite om Robin van Persie. Det er et eller annet med balansen.

Det mest spennende med ham er kanskje likevel hvor ekstremt tobeint han er – noe som selvsagt gjør det ekstra vanskelig å stoppe ham.

I motsetning til med mange andre spillere, så blir det ikke like åpenbart hvor han kommer til å gå når han dribler, og selvsagt blir det også vanskeligere for keeperne å stoppe ham.

DEBUTEN: Mason Greenwood debuterte for United borte mot PSG. En helt vanlig debut der, altså.

Det er ærlig talt ganske vanskelig å si hvilken fot han er best med – vi snakker nemlig ikke om en spiller som kan bruke begge føttene – vi snakker om en spiller som er genuint god med begge beina.

Han tar blant annet frispark med både venstre- og høyrefoten – alt etter hva han føler passer ut fra hvilken side frisparket er fra. 

Han har scoret på frispark med begge føtter denne sesongen også.

Undertegnede er ganske så sikker på at det er venstrefoten hans som i utgangspunktet er best, om en av føttene i det hele tatt er bedre enn den andre, men han scoret flest med høyrefoten i 2018/19-sesongen.

Greenwood scoret 30 mål (i tre forskjellige aldersklasser) denne sesongen, og av de målene var 15 med høyrefoten, 14 med venstrefoten og én med hodet. 

Mon tro hvilken fot han scorer først med for førstelaget? Oddsen på høyre- og venstrefoten blir nok ganske lik.

Powered by Labrador CMS