Slik forklarer han endringen

Publisert Sist oppdatert

Før møtet med Ralph Hasenhüttls Southampton, gjør Ole Gunnar Solskjær én endring på laget som spilte 0-0 mot Arsenal foregående helg.

Mason Greenwood erstatter Paul Pogba, og tar etter all sannsynlighet over på høyrekanten.

Førstnevnte returnerer dermed til startoppstillingen, etter å ha fått en liten pause mot Arsenal, der han bare spilte kampens ti siste minutter.

– Ja, Mason er klar til å fortsette nå. Han spilte de tre kampene før Arsenal. Nå har han fått seg litt hvile. Han kom på og så skarp ut igjen, og jeg gleder meg til å se ham.

SOLID INNSATS: Mason Greenwood leverte muligens sesongens beste prestasjon mot Liverpool i FA-cupen.

Byttet betyr altså at Paul Pogba henvises til benken. Franskmannen spilte 90 minutter i åtte av Uniteds ni kamper i januar, og Solskjær benytter kveldens kamp til å gi midtbanemannen en liten pust i bakken.

– Det er litt rotasjon og oppsamling av kamper. Jeg tror Paul spilte ni kamper på en måned. Det er ganske mange for en stor gutt. Stallen er sterk uansett, så jeg følte at det er en sjanse til å gi ham en hvile.

– Trenger vi ham, er han klar til å komme på.

Møtet med Saints er en mulighet til å slå tilbake etter en litt tøff uke, der United tapte mot tabelljumbo Sheffield United og spilte uavgjort mot Arsenal.

Solskjær håper på at hans lag snur trenden i kveldens kamp.

– Som fotballspiller vil du vinne kamper. Det er da du er glad og selvsikker. Vi hadde en liten glipp her forrige gang. Forhåpentligvis var det bare en dårlig dag og at vi kan komme i gang igjen.

Powered by Labrador CMS