Skader i Marseille-leiren

Andrè-Pierre Gignac (bildet) mister det forestående Champions League-oppgjøret mot Manchester United. Nøkkelduo kan lide samme skjebne.

Publisert Sist oppdatert

Marseille-angriperen var toneangivende i gårsdagens 2-1-seier mot St. Etienne, men måtte senere halte av banen med en vond lyske. Nå går onsdagens møte med Manchester United føyken for 25-åringen.

– Ja, alvorlighetsgraden av skaden er ikke så ille, men uten at et mirakel inntreffer er sjansene svært små for at han kan ta del i kampen mot United, sier direktør José Anigo til klubbens egen TV-kanal.

Dermed ble lørdagens seier over St. Etienne en trepoenger av den dyrkjøpte sorten for tabelltoeren. For som om ikke skaden på den franske landslagsspissen var ille nok, måtte også nøkkelspillerne Loic Remy og Brandao forlate banen – begge med ankelskader. Og etter det UEFA erfarer, kjemper begge de to en kamp mot klokka for å bli klare til onsdagens åttedelsfinale på Stade de Velodrome.

Gignac er øversttronende på Marseilles toppscorerliste med ti nettkjenninger, mens Remy og Brandao har funnet veien til nettmaskene henholdsvis åtte og fem ganger hver seg.

Powered by Labrador CMS