Klager ikke

Wayne Rooney har ingen problemer med å måtte spille på vingen i gårsdagens kamp mot Marseille.

Publisert Sist oppdatert

Wayne Rooney spilte en del kamper på vingen sesongen 2008/09 da Ferguson ofte valgte å bruke Ronaldo som spiss istedenfor scouseren. Etter at Ronaldo dro til Real Madrid sommeren 2009 har imidlertid Rooney nesten utelukkende vært å finne på spissplassen. Igår måtte han igjen spille på vingen, uten at han klager over det.

– Vi har mange skader for øyeblikket, så jeg har ikke noe problem med det, sier Rooney til UEFA.com.

– Det var en ganske vanskelig kamp for oss. Marseille skapte ikke så mange problemer for oss, men vi skapte heller ikke så mange sjanser som vi ønsket.

United-troppen er hardt rammet av skader, og laget måtte greie seg uten Rio Ferdinand, Jonny Evans, Anderson, Ryan Giggs, Ji-sung Park, Antonio Valencia, Owen Hargreaves og Michael Owen i gårsdagens kamp. Men tanke på dette mener Rooney det var sterkt å få med seg et uavgjortresultat.

– Vi hadde noen nøkkelspillere ute, og jeg tror de kunne utgjort forskjellen om de hadde vært her. At vi ikke tapte er veldig positivt.

– Vi har Marseille på hjemmebane nå, og vi vet at vi er videre til neste runde om vi vinner den kampen. Vi er trygge på hjemmebane, og vi må være positive, avslutter Rooney.

Powered by Labrador CMS