Offensiv Fergie

Sir Alex ser frem til utfordringene som venter i de neste ukene, og forteller at han ikke har noen problemer med Gabriel Heinze.

Publisert Sist oppdatert

I morgen møter United Marseille i første åttendedelsfinale i Champions League-sluttspillet. I løpet av de neste ukene venter returmøtet mot Marseille, kamper mot Liverpool og Chelsea i serien, samt kvartfinale i FA-cupen.

Sir Alex Ferguson ser frem til utfordringene som venter, og var offensiv på dagens pressekonferanse på Stade Vélodrome.

– Det er en tid vi skal nyte, og det håper vi spillerne gjør. De skuffer oss sjelden, spesielt ikke i de store kampene, fortalte Ferguson til pressen.

Han er imidlertid klar over at det er en tøff oppgave som venter United i morgen kveld.

– Marseille er et svært kraftfullt og atletisk lag med sterke forsvarsspillere. Som oss har de et par skader. Min erfaring fra denne banen er at det kommer til å være en fantastisk atmosfære som vil hjelpe Marseille.

Ingen problemer med Heinze

I forrige uke vant Tottenham borte mot Milan, og Arsenal slo Barcelona på Emirates, mens Chelsea møter FC København i kveld. Ferguson har tro på at flere engelske lag skal gjøre det godt i turneringen.

– Engelske lag har vært veldig sterke de siste årene i denne turneringen, og vi har alle gode muligheter til å gå videre også i år. Men det er noen hindre i veien foreløpig.

Gabriel Heinze, som spilte i United mellom 2004 og 2007, ble upopulær blant United-supporterne før han forlot klubben i 2007. Grunnen var at han flørtet med tanken om å dra fra United til Liverpool. Fergie mener det var Heinzes agent som stod bak dette stuntet, og forteller at han har lagt saken bak seg.

– Jeg har ingen problemer med Gabriel. Det var ikke hans avgjørelse. Det var en dårlig agent som skapte situasjonen.

– Gabriel var en fantastisk spiller for oss. I hans tre år i klubben gjorde han det meget bra.

Kilde: ManUtd.com

Powered by Labrador CMS