Gode nyheter på skadefronten

Nani, Michael Carrick og Antonio Valencia er alle aktuelle for spill mot Marseille i morgen. Les hva Ferguson sier om skadesituasjonen.

Publisert Sist oppdatert

Nani pådro seg en dyp flenge i leggen etter Jamie Carraghers skrekktakling forrige søndag, og det var fryktet at portugiseren skulle miste flere uker av sesonginnspurten. 24-åringen har imidlertid kommet seg raskt på bena igjen, og Sir Alex Ferguson fortalte på dagens pressekonferanse at han kan komme til å være pa banen igjen allerede i morgendagens kamp mot Marseille.

– Det er gode muligheter for at han vil få spilletid. Han og Michael Carrick trente søndag (og mandag, journ.anm.). Situasjonen er mye bedre enn i helgen. Begge kommer til å være involverte i morgen, forteller Ferguson.

Michael Carrick ble senest lørdag erklært uaktuell mot Marseille, men det ser altså ut som om han har kommet seg igjen fortere enn antatt. Sir Alex hadde også gode nyheter om Antonio Valencia, som gjorde comeback mot Arsenal etter å ha vært ute i seks måneder.

– Det var en fantastisk bonus å få 45 minutter ut av han mot Arsenal. Det var et stort steg i riktig retning med tanke på at han har vært ute så lenge. Spørsmålet er om jeg kan bruke ham fra start eller som innbytter, slik jeg gjorde på lørdag.

– Øker sjansene for suksess

Også Ji-sung Park, som ikke har spilt en eneste kamp for United siden årsskiftet, og Owen Hargreaves, som kun har spilt fire minutter førstelagsfotball denne sesongen, deltok (med visse begrensninger) på dagens trening, og nærmer seg sakte, men sikkert kampform. Sir Alex understreker viktigheten av at spillerne nå begynner å bli skadefrie igjen.

– Nøkkelen er å ha alle tilgjengelige. Vi er med i tre turneringer. Ji-sung Park har god fremgang, og vil forhåpentligvis være klar til lørdag.

– Owen Hargreaves er tilbake i trening. Man vet aldri, det kan godt hende at vi kan bruke ham mot slutten av sesongen. Det viktige er å ha spillere klare til innspurten. Hvis man har det øker det sjansene for suksess.

Ferguson kunne også fortelle at grunnen til at Nemanja Vidic ikke deltok på dagens trening var at han fikk behandling for en smell han pådro seg lørdag, men at han skal være klar til i morgen. Jonny Evans og Rio Ferdinand er fortsatt ute med skader, men Evans kan bli klar til helgen. Også Darren Fletcher (syk) og Anderson (kneskade) mister morgendagens kamp.

Powered by Labrador CMS