Advarer mot Marseille

Patrice Evra er overbevist om at møtet med sin gamle trener Didier Dechamps og Marseille kommer til å bli en tøff oppgave.

Publisert Sist oppdatert

I morgen venter Marseille på Stade Velodrome i første åttendedelsfinale i årets Champions League-turnering. Marseille ligger for øyeblikket på en tredjeplass i Ligue 1, tre poeng bak lederne Lille, og Patrice Evra er forberedt på en tøff kamp mot de regjerende franske mesterne.

– De kommer til å ha tro på å slå oss, det er det ingen tvil om, sier Evra til ManUtd.com.

– Det er en skummel kamp for oss, for vi er favoritter og Marseille har ingenting å tape. Jeg har sett noen av deres kamper denne sesongen, og du kan se at de har et godt lag og en glimrende manager i Didier Deschamps, som var min trener i Monaco.

Evra er sikker på at hans gamle sjef kommer til å forberede sine spillere godt foran møtet med de røde djevlene.

– Han er ikke redd for noe lag, og jeg vet at han vil motivere spillerne sine før kampen så de spiller uten frykt.

– De kommer til å gi 100 prosent, men vi er Manchester United, og vi må vise hva vi kan. Det kommer til å bli en tøff kamp, men hvis vi er profesjonelle og gjør jobben vår har vi en god sjanse til å gå videre.

Tidligere United-spiller Gabriel Heinze spiller for tiden i Marseille, og Evra er glad for at hans tidligere lagkamerat har suksess i den franske toppklubben.

– Gaby har spilt bra for Marseille og jeg er glad på hans vegne, for det var ikke lett i for ham i starten som tidligere Paris St. Germain-spiller – PSG og Marseille er store rivaler.

– Jeg tror han vil få en god mottakelse på Old Trafford siden han spilte så bra for United. Jeg er glad for å se at han gjør det så bra, men jeg vil ikke at han skal vinne mot sin gamle klubb!

Powered by Labrador CMS