DØMMER: Mark Clattenburg skal ha kontroll på showet, og forhåpentligvis ikke stjele det, i søndagens kamp mellom Liverpool og Manchester United.

Clattenburg dømmer derbyet

Samme dommer som i forrige sesongs hjemmederby.

Publisert Sist oppdatert

Mark Clattenburg får mange av de store oppgjørene i England, og blir av mange eks-dommere omtalt som den beste dommeren i England, og nå har han fått Manchester-derbyet på Old Trafford for andre år på rad.

Det må nevnes at han også har vært innblandet i mange høyprofilerte kontroversielle situasjoner også, både med United og andre lag.

Hittil denne sesongen har han dømt United én gang, i borteseieren mot Southampton, mens han har vært pipeblåser i to Manchester City-kamper. Først i Citys 2-0-hjemmeseier mot Watford, og så i Citys 1-4-tap mot Tottenham på White Hart Lane, en kamp som ble preget av enkelte svake offsideavgjørelser av linjemennene.

Forhåpentligvis er det et godt omen at han dømte tilsvarende oppgjør i fjor, men samtidig var det jo også han som dømte 1-6-tapet mot City i 2011. I tillegg var han dommer i Citys 1-0-seier mot United på Eastlands i august 2007. Clattenburg viste for øvrig ut både Tyler Blackett og Luke Shaw i løpet av fjorårets sesong.

during the Barclays Premier League match between West Ham United and Manchester United at Boleyn Ground on February 8, 2015 in London, England.
LS: – Rødt kort, er du blind?!  MC: – Nei, men Shaw bak deg, han er Blind.

Clattenburg har med seg Jake Collin og Richard West på linjene, mens Craig Pawson er kampens fjerdedommer.

PS! Carlos Velasco Carballo leder en spansk dommersekstett i onsdagens bortekamp mot CSKA Moskva. Han har dømt oss fire ganger før: Hjemme mot Marseille i mars 2011 (seier), borte mot Schalke i april 2011 (seier), borte mot Galatasaray i november 2012 (tap) og hjemme mot Bayern München i april 2014 (uavgjort).

Powered by Labrador CMS