United frikjent for alle anklager i Pogbas overgang fra Juventus til Manchester.
United frikjent for alle anklager i Pogbas overgang fra Juventus til Manchester.

Ryktesaker, uke 6

Paul Pogba og Angel Di Maria lørdag, men dårlige kilder.

Publisert Sist oppdatert

Les også: Forrige ukes rykter

Lørdag 7. februar:

10.15: (+) Sport Witness har samlet sammen informasjonen som er ute om Dani Alves. Kanskje skjer det en overgang til uka? Les saken her.

08.35: Daily Star tror vi sjelden på, og lørdag forsøker de seg igjen med Angel Di Maria og Paris St. Germain. De siterer kilder i Spania som sier at det franske laget vil selge Edison Cavani og Ezequiel Lavezzi for å ha råd til kjøpe United-stjernen. Les saken her.

08.30: – Det blir ny overgangsrekord i verden hvis Paul Pogba flytter på seg, sier agenten. Ifølge Mino Raiola kan Pogba ende i én av seks klubber, og de seks klubbene er trolig United, Chelsea, City, Real Madrid, Bayern München eller Paris St. Germain. Les saken i Daily Express.

Fredag 6. februar:

11.45: Dinorah Santana, som er agent for Barcelona-back Dani Alves, skal etter sigende i samtaler med Manchester United om en avtale for sin 31 år gamle brasilianske klient.
Alves’ Barça-kontrakt utløper til sommeren, og siden spilleren ennå ikke har hørt noe om en forlengelse, har han bestemt seg for ikke å vente lenger. Dermed går det mot Camp Nou-exit etter sesongslutt. Nå skal altså Santana ta turen til Old Trafford for å sjekke hva United eventuelt er villige til å tilby Alves. Det er The Express som melder dette, på bakgrunn av «rapporter».

10.40: The Guardian skriver at Roma ønsker £30 millioner for sin belgiske midtbanespiller Radja Nainggolan, og at Manchester United er beredt til å hoste opp.
Videre heter det at Louis van Gaal tror det skal være mulig å overtale Real Madrid-stopperen Raphaël Varane til å bli del av hans bakre treer. Et eventuelt kjøp vil trolig koste United £35 millioner.
Også Atlético Madrid-spissen Mario Mandzukic regnes som aktuell for £40 millioner, mens PSV Eindhovens Memphis Depay – en mann LvG kjenner godt fra det nederlandske landslaget, skal kunne bli United-spiller for £20 millioner.
I likhet med The Mirror (se under) nevnes også Benedikt Höwedes.

09.25: The Mirror følger opp gårsdagens historie i Manchester Evening News om at Adnan Januzaj kan bli solgt for å finansiere overganger til sommeren. Avisen mener også at Schalke-forsvareren Benedikt Höwedes kan bli gjenstand for hard kamp mellom United og Arsenal. Den 26 år gamle tyske landslagsspilleren, som påstås å ha en prislapp på £14 millioner, kan spille både i midtforsvaret og på venstrebackplass. Han har halvannet år igjen av kontrakten med Schalke 04.

Torsdag 5. februar:

10.30: Det er ingenting i dagens rykter som gir grunn til å tro at de er noe mer enn nettopp det – rykter.

10.25: Samtidig melder Manchester Evening News at Adnan Januzaj kan være nøkkelen til enten PSGs stopper Marquinhos eller Evertons offensive back Séamus Coleman. Les vår sak om førstnevnte her.

10.20: Inters Samir Handanovic planlegger å forlate Milano til sommeren. Dette skal ikke ha gått ubemerket hen hos hverken Liverpool eller Manchester United, skriver Daily Express. Den slovenske målvakten har gjort 27 opptredener for klubb- og landslag denne sesongen.

Tirsdag 3. februar:

19.29: Liverpool Echo skriver at Everton vil prøve å sikre seg Tom Cleverley i sommer. Det er i så fall ikke så uventet, siden Everton-interessen er noe som har blitt rapportert om lenge. Martínez er en stor beundrer etter å ha hatt Cleverley på lån i Wigan.

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist: 

I motsetning til Manchester Evening News har jeg inntrykk av at Liverpool Echo er veldig pålitelige når det gjelder nytt om de to klubbene der, selv om jeg må innrømme at jeg er litt usikker på om Everton-delen er like god som Liverpool-delen. Ser uansett egentlig ingen grunn til å tvile på denne. Cleverley er på utgående kontrakt, noe som var grunnen til at United ifølge rapportene prøvde å selge Cleverley nå i januar.

19.14: Daily Express skriver at rapporter i Italia tilsier at United kan sikre seg den tidligere City-spilleren Nigel de Jong i sommer. Nederlenderen kommer i så fall gratis, siden kontrakten hans går ut.

Kommentar fra Håkon Aaberge, United.no-journalist: 

Ingen ulogisk overgang, og siden Daily Express ikke klargjorde hvilke rapporter i Italia så måtte jeg gå på jakt etter kilden selv. Football Italia og TMW melder om noe lignende, men de ser ut til å ha hentet det fra avisen Leggo, som Sport Witness skriver på Twitter at ikke har skrevet om dette.

14.50: Vinduet er ikke mer enn så vidt lukket og haspene spent for, så er det på an igjen med nye rykter. Nå dreier det seg om den franske 2. divisjonsklubben Auxerres 19 år gamle midtbanespiller Samed Kilic.
Ifølge blant andre Daily Mail tiltrekker han seg interesse fra flere hold, deriblant Manchester United. Også Chelsea, City, Newcastle og Aston Villa skal ha merket seg den tyrkiskfødte, sentrale midtbanemannen som har representert Frankrike på aldersbestemte landslag. Ligue 1-klubben St. Etienne la inn bud på ham i forrige uke, men dette ble ikke akseptert av Auxerre-ledelsen. Kilics kontrakt utløper sommeren 2016.

Powered by Labrador CMS