Chelsea v Manchester United: Vitality Women's FA Cup Final

– Nærmer meg comeback

WEMBLEY: Maria Thorisdottir har vært ute av spill i syv uker.

Publisert Sist oppdatert

I slutten av mars bekreftet Manchester United at Thorisdottir hadde pådratt seg en skade i foten som satte henne ut av spill resten av sesongen.

Nå nærmer det seg et comeback på feltet for den solide midtstopperen som hadde fått en gjesterolle som ekspertkommentator for MUTV under FA-cupfinalen mot Chelsea.

Chelsea v Manchester United: Vitality Women's FA Cup Final
POSITIV: Maria Thorisdottir nærmer seg et comeback etter skaden hun pådro seg i mars.

LES OGSÅ: «Det var en brutal, men også banebrytende finale for United»

Etter finaletapet røpet Thorisdottir til united.no at hun omsider kan begynne å se frem til hun kan kvitte seg med beskyttelsesstøvelen som hun har måttet bruke siden operasjonen.

– Det går veldig fint med foten. To uker til så er jeg ute av den, smiler hun og henviser til beskyttelsesstøvelen.

Det er gode nyheter inn mot neste sesong, for hun rekker selvsagt uansett ikke de to siste kampene denne sesongen.

Se høydepunktene fra FA-cupfinalen:

United tapte FA-cupfinalen mot gamleklubben hennes som hun vant FA-cupen med i 2018. Selv om United-spillerne ruslet nedbrutte fra Wembley, er Thorisdottir sikker på at lagvenninnene vil vokse på opplevelsen.

– De scorer og det gjør ikke vi. Rutinen blir avgjørende. De har spillere som har vært i disse situasjonene mange ganger før. Vi skulle gjerne ha løftet dette trofeet, men nå vet vi mer hva det går i og hva som kreves. Jeg er sikker på at det vil snu en dag for oss. Vi tar med oss denne erfaringen og gratulerer Chelsea med tittelen, sier Thorisdottir.

Powered by Labrador CMS