marr

Skal ha avslått lukrative tilbud: – Kontrakten er nå underskrevet

Publisert Sist oppdatert

David Ornstein i The Athletic skrev tidlig mandag at det ligger an til at Marcus Rashford signerer en ny femårskontrakt med Manchester United.

Mandag kveld skrev Fabrizio Romano at kontrakten er underskrevet, og at det ikke er så lenge til det hele offentliggjøres.

Nyhetsbyrået PA, via deres United-journalist Simon Peach, skriver også at det er enighet, og at den nye kontrakten muligens offentliggjøres tirsdag.

 

Ifølge det Ornstein i The Athletic, som altså var først ute mandag, skrev tidlig mandag så skulle det være enighet om hovedtrekkene i kontrakten, og United var nå i siste fase av forhandlingene med Rashfords representant Dwaine Maynard (Rashfords eldre bror).

Andre medier, for eksempel The Times, omtalte etter hvert også utviklingen. De skrev at det er snakk om en ukelønn på 325.000 pund. Ulike kilder nevner imidlertid ulike nivåer. Daily Mails Chris Wheeler skriver om 300.000 pund i uka, mens Daily Mirror skriver om 375.000 pund i uka.

25-åringens eksisterende kontrakt går ut sommeren 2024, og det har vært spekulasjoner om interesse fra annet hold (mest fra PSG), men forventningen har vært at Rashford kom til å forlenge siden både klubb og spiller ønsker å fortsette samarbeidet. Ifølge troverdige Ornstein skal Rashford ha avslått mer lukrative kontraktsforslag for å bli værende i favorittklubben.

Den nye kontrakten skal vare frem til sommeren 2028.

Rashford scoret 30 mål for United forrige sesong, og står nå med 123 United-mål på 359 kamper.

Manchester United v Chelsea FC - Premier League
I FERD MED Å SIGNERE NY KONTRAKT: Marcus Rashford.
Powered by Labrador CMS