tenhagrashford180723

BEKREFTET: Blir i United i minst fem år til

Publisert Sist oppdatert

Endelig er det også offisielt: Marcus Rashford har bundet seg til United frem til sommeren 2028, når han selv er 30 år gammel, noe som vil bety at han da har vært i United i 23 år av livet sitt.

United bekreftet det hele tirsdag.

– Jeg kom til Manchester United som en sju år gammel gutt med en drøm. Den samme lidenskapen, stoltheten og viljen til å oppnå suksess driver meg fortsatt hver gang jeg har æren av å ha på meg drakta, uttaler hovedpersonen.

– Jeg har allerede hatt noen fantastiske opplevelser i denne utrolige klubben, men det er mye som står igjen å oppnå, og jeg er fast bestemt på å vinne flere troféer i årene som kommer.

– Som en som har vært en United-fan hele livet mitt, så kjenner jeg ansvaret som kommer med å representere denne logoen, og jeg kjenner på oppturene og nedturene like mye som noen andre. Jeg kan forsikre dere om at jeg vil gi alt for å hjelpe laget med å nå det nivået vi er kapable til, og jeg kan føle den samme viljen i resten av garderoben. Jeg kunne ikke vært mer spent på fremtiden under denne manageren.

Rashford kom altså til United allerede som sjuåring, og debuterte mot Midtjylland som 18-åring i 2016. Noen dager senere scoret han så også mot Arsenal i Premier League-debuten.

Totalt har det nå blitt 123 scoringer på 359 kamper, og etter at David de Gea ikke fikk fornyet kontrakten sin er Rashford den i førstelagstroppen nå med flest kamper. Han ligger også på 18. plass på Uniteds toppscorerliste gjennom alle tider, og den neste han skal passere er Ole Gunnar Solskjær. I skrivende stund ville man nok ikke tippet mot at Rashford fulgte i fotsporene til Wayne Rooney, Sir Bobby Charlton, Denis Law og Jack Rowley i å score mer enn 200 United-mål i løpet av karrieren.

Ja, hvis han skulle fortsette de neste årene som i forrige sesong, da han scoret 30 ganger, så vil han også bli tidenes toppscorer i United.

Powered by Labrador CMS