Manchester United v Real Betis: Round of 16 Leg One - UEFA Europa League

– Et steg tilbake i riktig retning

Publisert Sist oppdatert

Erik ten Hag fikk den responsen han ønsket seg fra spillerne sine etter det ydmykende tapet på Anfield.

Torsdag kveld slo Manchester United tilbake med 4-1-seier mot Real Betis i flomlysene på Old Trafford.

– Det er alltid å viktig å vinne den neste kampen. Dette var første mulighet til å slå tilbake og til å fortsette det momentumet vi var inne i før den kampen. Så jeg er fornøyd med at vi klarte å vinne på denne måten, sier Marcus Rashford i et intervju sendt på Viaplay.

Kampens første målscorer dunket United i ledelsen med en kanonkule allerede etter seks minutter.

– Vi ønsker alltid å komme raskt ut fra startblokkene, og en tidlig scoring bidro til det. De forsvarte boksen godt i førsteomgang, men det åpnet seg mer etter hvilen. Slik vi forventet. Jeg er fornøyd med at vi vant og at vi har sikret oss et godt utgangspunkt, sier han om returen i Spania i neste uke.

Rashford ønsker nå å legge Liverpool-kampen bak seg – en gang for alle.

– Dette er et steg tilbake i riktig retning. Vi må selvsagt bygge videre på dette og få tilbake momentumet. Vi får ikke endret det som skjedde på søndag og må bare se fremover mot de neste kampene, sier han.

Angrepskollega Wout Weghorst misbrukte tre gylne muligheter før også han omsider fikk kjenne på den deilige smaken av nettsus. I scoringsfeiringen var det lett å se at det betød mye – både for hovedpersonen selv, men også for lagkameratene.

– Som angrepsspiller er det scoringer som gir deg glede. Han jobber knallhardt og bidrar mye på de andre områdene, men han ønsker jo å score også.  Og vi er glade på hans vegne, sier Uniteds toppscorer om den saken.

Se Rashfords 1-0-scoring og resten av mål og høydepunkter fra 4-1-seieren her:

Powered by Labrador CMS