rashfordmal190223

– Det er definitivt ting som kan forbedres

Publisert Sist oppdatert

Ny kamp, to nye mål. Marcus Rashford er i kjempeform, og ble nok en gang viktig da United vant 3-0 mot Leicester City.

– Det er selvsagt en god følelse å score mål, og å vinne fotballkamper, sa Rashford til Sky Sports etter kampen.

– Jeg synes ikke vi spilte spesielt godt i førsteomgangen, men vi spilte mye bedre i den andre. Da fant vi folk i rom, fant Bruno og Fred i rom, og de skaper sjanser for oss. Vi må prøve å gjøre det fra starten av, men det er også positivt at vi leder til pause med ett mål selv om vi ikke spilte opp mot vårt beste.

– Det er definitivt ting som kan forbedres, og som vi kan lære av, men alt i alt var det en god dag, sa Rashford.

Se høydepunktene fra den gode dagen til Rashford & co:

 

Rashford er nå oppe i 24 scoringer denne sesongen, som er ny personlig rekord.

– Jeg har definitivt selvtillit, og selvtillit er en del av fotballen. En må finne det i seg selv, og så kan en også få det fra lagkamerater, manager eller familie. Jeg føler meg bra for tiden, og jeg er glad for at vi er involvert i viktige kamper. Neste kamp er en veldig viktig kamp for oss, og den neste kampen igjen er enda større, så forhåpentligvis kan det bli en god uke, sa Rashford til MUTV.

Rashfords andre mål ble det først vinket offside på, men bildene viste at Rashford ikke var i offside, noe han også så ut til å tenke etter å ha sett flagget til assistentdommeren.

– Jeg kunne se linja, og timingen på pasningen var perfekt fra Fred, så jeg hadde ganske stor tro på at målet ville bli gitt.

Powered by Labrador CMS