– En av de beste følelsene i fotballen

Både Rashford og Herrera var glade for å ha tatt tre poeng, men begge var også tydelige på at United må heve seg enda mer.

Publisert Sist oppdatert

Det var en glad Marcus Rashford som snakket etter å ha senket Bournemouth.

– Det er en av de beste følelsene i fotballen når du vinner en kamp på den måten. Vi hadde flere sjanser før målet, men vi tok dem ikke, men vi så hvordan kampen åpnet seg opp, og vi visste sjansene ville komme. Vi måtte ta sjansene, og vi måtte vise viljestyrke for å kjøre på videre. Pogba styrte kampen så mye han kunne fra midtbanen, og vi prøvde å sette dem under press, og heldigvis gikk det vår vei i dag.

ØYEBLIKKET: Her avgjør Marcus Rashford.

Om selve målet hadde han følgende å si:

– Ja, det var litt vanskelig [å få ballen under kontroll], så jeg prøvde å ta meg god tid til jeg kunne treffe ballen skikkelig, men det var kropper overalt, så da ballen landet prøvde jeg bare å få skutt så fort som mulig.

– Men som sagt hadde vi mange sjanser før dette, og vi burde ha scoret på dem. Det var blant annet en [sjanse] for meg, og jeg vet at jeg må score den typen sjanser for å få laget i en bedre posisjon. Vi vant i dag, men vi kommer ikke til å glemme selve kampen, for jeg synes ikke det var vår beste forestilling, så vi må forbedre oss. Vi tar med oss det positive fra det, og det negative må vi prøve å fikset på treningsfeltet. Vi har en viktig uke foran oss med kampen i Torino og Manchester-derbyet.

I et annet intervju sa Rashford følgende, etter å ha blitt spurt blant annet om han kan kalles en superinnbytter siden han har scoret en del mål som innbytter:

– Ja, vi hadde noen gode sjanser før målet (mitt) og vi var bedre enn vi var før hvilen. Vi må bare forbedre oss på hvordan vi starter kamper, for det gjør det vanskelig for oss. Du kan jo si at jeg er en «super-sub», men dette handler om laget. Vi trenger alle poengene vi kan få, vi har et tøft program fremover.

– Det hjelper alltid på selvtilliten å få tre poeng, så nå må vi ta med oss dette til Torino.

GLAD GJENG: Marcus Rashford & co.

Kan ikke fortsette slik

Ander Herrera var også ganske fornøyd med seieren (se bare bildet over, eller tweeten lenger nede), men han advarte også om at United ikke kan fortsette med dette over tid.

– De var best før pause, vi var bedre etter. Vi kan ikke gi bort de første 25 minuttene av en kamp, for det blir tøft [i lengden]

– Nå handler det om å bli et lag som er dominerende i 90 minutter, ikke bare 45. Jeg vet ikke hva vi skal endre, men det er noe vi tar internt i garderoben.

Her er hans samtale med MUTV:

– Kan ikke ha vært enkelt

Bournemouths imponerende manager, Eddie Howe, mente at Bournemouth var svært gode, og at United fortjente honnør for at ikke laget fra sørkysten avgjorde kampen før United rakk å slå tilbake.

– All honnør til Manchester United for å holde seg inne i kampen. Det kan ikke ha vært enkelt for dem, for noen av våre bevegelser var uten sidestykke.

– [United] gjorde noen gode bytter, men jeg er veldig fornøyd med innsatsen vår.

Ansvarlig redaktør etter kampen:

Ansvarlig redaktør Dag Langerød snakket litt etter kampen – han var ganske glad etter Rashfords vinnermål.

Beklageligvis er videokvaliteten ikke all verden denne gangen, ja, den er periodevis nesten på nivå med Uniteds førsteomgang på Dean Court, men her kan en i alle fall se det meste av det Langerød hadde å si om Bournemouth-kampen!

Fra sosiale medier:

Powered by Labrador CMS