– Selvsagt blir det tøft på slutten om en ikke klarer å punktere kampen

Publisert Sist oppdatert

Marcus Rashford ble tomålsscorer mot Sheffield United.

Etter at han sendte United opp i 3-1, så så det ut til at United kunne klare seg uten altfor mye spenning – men så ble det spennende på slutten likevel etter McGoldricks redusering for hjemmelaget.

– Slik er fotball, det blir ofte slik. Igjen har vi respondert godt på å havne under, ved å score tre mål, men selvsagt blir det tøft på slutten på et sted som dette om en ikke klarer å punktere kampen, sa Marcus Rashford etterpå.

United spilte kanskje ingen stor kamp, men vartet opp med noen herlige angrep, og mål, og Rashford ble spurt hvordan det hjelper ham å spille sammen med Anthony Martial, Bruno Fernandes og Mason Greenwood.

– Vi har potensialet til å rotere [som i: skifte posisjoner, red.anm.] en del offensivt, og den typen «free flowing football» er den vi liker best å spille. Vi må gjøre det beste vi kan med laget manageren velger, det er vår jobb som spillere, og i dag klarte vi å få det til.

IMPONERENDE ANGREPSSPILL: Uniteds tredje mål var av det vakre slaget.

Det tredje United-målet var det aller beste, og reporter Geoff Shreeves lurte på om Rashford registrerte rollen dommer Michael Oliver spilte i målet (ved å gi fordel da Greenwood ble felt av Phil Jagielka).

– Ja, han ga fordel, og det er vel derfor det ender opp med mål, for det var et frispark. Etter det er det snakk om reaksjoner, løp og pasninger. Når vi spiller énberøringsfotball som det, så kan vi gjøre det mot alle lag i ligaen.

Videre sa Shreeves at United har tittelvinnende borteform og lurte på om det ikke nå handler om å ordne opp i hjemmeformen.

– Ja, det høres enkelt ut, det vanskelige er å gjøre det. Det er noe vi må ordne opp i, vi må prestere bedre på hjemmebane, og plukke flere poeng.

Hvis United vinner hengekampen mot Burnley, så er en to poeng bak Liverpool med nåværende tabell, og Rashford ble derfor spurt om ikke dette potensielt kan være en ligagullsesong.

– Vi tar én kamp om gangen, det er fortsatt tidlig i sesongen, og mange kamper som skal spilles. Det kommer til å bli mange oppturer og nedturer for alle, så vi må prøve å finne stabilitet på hjemmebane slik vi har gjort det på bortebane, og så vil vi se hvor vi er senere i sesongen.

GODE BORTE: Marcus Rashford scoret to av målene da United vant borte igjen – for tiende gang på rad i ligaen.
Powered by Labrador CMS