– Vil bare bli bedre og bedre

Marcus Rashford får skryt av Wayne Rooney og René Meulensteen.

Publisert Sist oppdatert

René Meulensteen vet litt av hvert om spillerutvikling, og den tidligere United-treneren kjenner også godt til Marcus Rashford. Han har stor tro på unggutten.

– Alt ligger til rette for ham, men han trenger den mentale styrken som kan bære ham videre til varig suksess, sa Meulensteen i et intervju gjengitt av Daily Mirror.

NY MANAGER I ANZHI: René Meulensteen overtar sjefsstolen i Anzhi Makhachkala etter Guus Hiddink.
EX-RED: Rene Meulensteen.

– En av de første tingene jeg lærte da jeg først kom til Manchester United som ungdomstrener i 2001 var hvor sterkt engasjementet, driven og motivasjonen var fra David Beckham, Ryan Giggs, Gary og Phil Neville, Paul Scholes og Nicky Butt, som var hjertet av Class of ’92. De trente hver dag for å bli bedre i over ti år. Den mentaliteten er nå inngrodd i akademiet.

– Du stopper ikke etter å ha hatt én god kamp. Du fortsetter. Jeg kjenner Marcus, og han er veldig solid og har beina godt planta på jorda, så med erfaring vil han bare bli bedre og bedre. 

Meulensteen advarer også mot å ta av på grunn av mange debuter fra unge spillere denne sesongen.

– En del folk tar av på grunn av det, men om du virkelig ser på hvor mange som har etablert seg selv, så er det bare Marcus Rashford du kan si at har satt sitt merke på førstelaget. Alle de andre har kommet inn og så gått ut.

Les mer av Meulensteen-intervjuet her.

Rashford og Varela
DRØMMESTART: Først scoret han to mot Midtjylland, og så gjentok han det hele mot Arsenal.

Rooney-skryt

Også Wayne Rooney har uttalt seg positivt om Marcus Rashford.

– Det har vært herlig å se en slik innstilling fra en ung spiller. Han har kommet inn, har hørt på manageren og spillerne, og har jobbet hardt. Han har en veldig god stilling, og sjansene han har fått for United og nå England er fullt fortjent, sa Rooney til MUTV.

– Han er i England-[brutto]troppen, og jeg er sikker på at han vil gi Roy en vanskelig avgjørelse å ta når det gjelder å komme seg inn i den endelige troppen.

Rashford England
EM-SPILL: Marcus Rashford er med i den engelske bruttotroppen, og med godt spill i treningskamper for England – eller i cupfinalen – kan han kanskje tvinge seg inn i den endelige EM-troppen.

 

Powered by Labrador CMS