– Det handlet bare om å holde hodet kaldt

Publisert Sist oppdatert

– Jeg tenkte bare at jeg måtte holde hodet kaldt.

Ordene tilhører Marcus Rashford, som ble helten etter å ha scoret på straffesparket som sendte United videre i Champions League etter Uniteds mirakuløse snuoperasjon i Paris. Han får det til å høres enkelt og hverdagslig ut å skulle ta et slikt straffespark, som om han bare skulle hente posten.

– Det er noe jeg trener på hver dag, og jeg ønsket å ta straffen.

LES OGSÅ: Solskjær: – Rashford er fryktløs

– Det vanskeligste var nok ventetiden, men det er en del av spillet. De øyeblikkene er hva vi lever for. Vi ønsker å komme oss gjennom de øyeblikkene og smile etterpå.

En som ikke holdt hodet helt kaldt, var Paul Pogba, som avbrøt intervjuet før det var i gang for å feire med Uniteds to målscorere.

Romelu Lukaku scoret to mål – igjen – og var også svært fornøyd etter kampen, naturligvis.

– Det var bra! Vi hadde troen på før kampen. Marcus og jeg spilte sammen på topp mot Southampton, og vi visste at vi kunne gjøre jobben i dag, og det var en glede å spille sammen med ham. Vi scoret begge to, så jeg er fornøyd!

– Vi ble enige om at når han tar steget ut i press, så følger jeg ham, og han presset godt, så da ble det én mot én, og det var den første, og når det gjelder det andre så sa jeg at hver gang han skyter så skal jeg følge [opp], så det var bra!

Andre reaksjoner:

Powered by Labrador CMS