Atletico Madrid v Manchester United: Round Of Sixteen Leg One - UEFA Champions League

– Det er noe som bekymrer ham

Rene Meulensteen innrømmer at han er bekymret på Marcus Rashfords vegne.

Publisert Sist oppdatert

Onsdag kom 24-åringen med en beklagelse i forbindelse med en episode som hadde funnet sted utenfor Old Trafford etter tapet for Atlético Madrid.

– Folkens, i flere uker har jeg blitt hetset, truet og stilt spørsmål ved, og i går kveld tok følelsene overhånd for meg. Jeg er et menneske. Det sliter på en å å lese og høre den type ting om seg selv hver dag, skrev Rashford.

I sin spalte i United-Supporteren skriver Meulensteen om sin tidligere elev.

– Marus Rashford har ikke spilt opp til sitt beste nivå på lang tid, og det er noe jeg synes er merkelig.

– Jeg kjenner jo Marcus bare fra da han var en ung gutt i United, men slik jeg kjenner han er det en topp fyr, positiv og hardtarbeidende. Jeg trente Marcus da han var helt ung, og jeg husker en gutt som kom stormende inn på The Cliff eller Littleton Road med et stort, herlig smil rundt munnen.

– Hvis du ser Marcus nå så har han mistet smilet. Jeg aner ikke hva det er, men det er noe som bekymrer ham og det påvirker prestasjonene hans. Gløden virker borte og han er ikke så skarp som vi vet han kan være.

– Som vi alle vet har han brukt mye tid på sin kampanje for å hjelpe barn som vokser opp i hjem der de foresatte ikke har så god økonomi. Det er noe Marcus fortjener all verdens honnør for og jeg støtter han hundre prosent.

– Hvorvidt det er dette eller noe annet aner jeg ikke, men United bør finne ut av hva det er som bekymrer Marcus fordi ingen er tjent med en Marcus som ikke er i form eller er glad.

TIDLIGERE UNITED-TRENER: Rene Meulensteen.
TIDLIGERE UNITED-TRENER: Rene Meulensteen.

Torsdag meldte for øvrig lokalavisen at det er det flere klubber som har meldt interesse for Rashford, blant andre Barcelona og Liverpool. 24-åringens fremtid har vært et tema siden han ble vraket i Manchester-derbyet.

Selv skal imidlertid Rashford ønske å bli værende i Manchester United.

Powered by Labrador CMS