Drømte bare om én ting…

Se den herlige beskjeden fra en elleve år gammel Rashford da han ble spurt om hva han skulle bli.

Publisert Sist oppdatert

Marcus Rashford ble, bokstavelig talt, kastet til ulvene i Europa League-oppgjøret mot Midtjylland på Old Trafford i 2016.

Debuten mot det danske laget med det passende kallenavnet «Ulvene», ble en uforglemmelig affære.

Rashford scoret to og United vant 5-1.

I den påfølgende kampen i Premier League mot Arsenal scoret Rashford nok en gang to mål da United vant 3-2 og en ny stjerne var definitivt født på Old Trafford.

Men kanskje burde ikke United-fansen være så overrasket over ungguttens gjennombrudd. For det var nemlig bare én eneste ting en elleve år gammel Marcus Rashford drømte om da han ble spurt om sine ambisjoner i livet.

– Jeg har bare ett mål her i livet og det er å bli profesjonell fotballspiller, forhåpentligvis i Manchester United, skrev den da elleve år gamle gutten.

Denne uken delte Rashford notatet med sine følgere på Twitter og Instagram, og responsen har vært formidabel.

Hele 73.000 av Rashfords følgere har i skrivende stund likt innleget og det har blitt retweetet mer enn 35.000 ganger.

Rashfords drøm skiller seg kanskje ikke så mye fra tusenvis av andre unggutter, men at han skulle slå gjennom på A-laget så kjapt, overrasket de fleste.

VILLE BLI PROFF: S0m 11-åring drømte Marcus Rashford om å bli proff i Manchester United.

Inkludert tidligere akademitrener i United Paul McGuinness.

– Mange har spurt meg om jeg er overrasket over at Marcus har gjort det såpass bra for United og England. Til det vil jeg svare  at jeg er mest overrasket over timingen, alt skjedde så fort. Helt fra han var ganske liten var det lett å se at talentet lå der. Han var god med ballen, hadde god bevegelse, han hadde disse basistingene, fortalte  McGuinness til United-Supporteren.

TRENEREN: Paul McGuinness skal ha en stor del av æren for den utrolige utviklingen til Marcus Rashford

Den tidligere United-treneren forklarte til US hva som måtte til for å utvikle stortalentet til unggutten. 

– For Marcus var det viktig å få ham ut av komfortsonen han var i som bestemann i sin aldersgruppe. Det er nesten et stikk motsatt argument til hva jeg tidligere sa om å beholde ham litt lenger på U18-laget, men med Marcus var begge disse periodene veldig viktige for hans utvikling. Da han var 11, 12 år var han overlegen de andre. Vi mente det var viktig at ble matchet med eldre spillere, ikke minst fysisk, sa McGuinness. 

Mange trodde det ville hemme utviklingen til Rashford da José Mourinho hentet Zlatan Ibrahimovic til klubben.

Selv om Rashford som regel har blitt brukt som kantspiller er det bare supersvensken (43 kamper) og Paul Pogba (43 kamper) som har vært på banen i flere kamper enn Rashford (41) denne sesongen. 

Powered by Labrador CMS