– Føler meg komfortabel i alle posisjoner

Nemanja Matic og Diogo Dalot etter lørdagens seier.

Publisert Sist oppdatert

MUTV snakket med Nemanja Matic og Diogo Dalot etter lørdagens seier mot Brighton.

Matic erkjente at det ikke bare hadde vært lett mot Brighton.

– De siste 10-15 minuttene var tøffe, men jeg synes at vi spilte god fotball i dag, og at vi skapte mange sjanser. Jeg tror manageren er fornøyd med de første 75 minuttene, men så faller vi ned litt de siste 10-15 minuttene.

– De prøvde å bruke dødballer og langpasninger, og de har noen svære karer som gjorde det vanskelig for oss, men vi klarte å holde det under kontroll, og å ta tre poeng til slutt, noe som er veldig viktig for oss.

– I Premier League er det alltid tøft – du kan aldri være sikker på at du har det under kontroll. Spesielt ikke mot dette laget, for de er veldig sterke på dødballer. Vi så på noen av kampene deres, og så hvor de kunne såre oss, men som sagt klarte vi å sikre seieren. Jeg er glad for nok en seier. Jeg er glad for spillernes del, og supporternes del, og vi vil prøve å gjøre vårt beste for å være inne i topp fire på slutten av sesongen.

– Det kunne ikke vært bedre for ham eller oss – sju kamper og sju seiere bør alle være fornøyde med. Vi vil prøve vårt beste [på topp fire-plassering]. Lagene foran oss har også kvaliteter, og de vil forsøke å oppnå Champions League-spill neste sesong også, men jeg er sikker på at vi har kvaliteter nok til å kjempe med dem.

Matic ble spurt om det som ble dagens matchvinner, nemlig Marcus Rashford.

– Ja, Marcus er veldig viktig for laget. Når han er i god form, så er han en av de beste spillerne i ligaen. Jeg synes det var et veldig godt mål, og det er bra for selvtilliten hans, og jeg håper han vil fortsette som dette.

Dalot er komfortabel overalt

Diogo Dalot var originalt ikke i Uniteds lagoppstilling, men ble kastet inn på grunn av at Luke Shaw var syk.

Det var ikke lenge før kampen Dalot fikk den endelige beskjeden, men han visste at det kunne skje, og var klar over Shaw-usikkerheten da han gikk ut på banen til oppvarming.

– Vi som er på benken må være forberedt, og det var jeg, og jeg var glad for å spille.

At det var på venstreback var ikke noe problem for Dalot – der har han uansett spilt for Porto før.

– Jeg føler meg komfortabel i alle posisjoner så lenge jeg får spille. Spillere i United må vite hva som trenger å gjøres i alle posisjoner. Jeg var veldig komfortabel, og det var bra for meg.

Spesielt komfortabel så han ut da han fikk en målgivende pasning på Uniteds andre mål – selv om den ikke akkurat var ferdigscoret!

– Jeg prøvde å gi ballen til Marcus, og han gjorde resten – det var et fantastisk mål! Han er «on fire». Vi er takknemlige for at han er på laget, og han må holde det gående, og vi trenger bare å hjelpe ham med å fortsette.

Andre reaksjoner:

Powered by Labrador CMS