– Spiller fotball med kamerater når vi har fri

Ole Gunnar Solskjær fortsetter å skryte hemningsløst av Mason Greenwood.

Publisert Sist oppdatert

Skryten av Mason Greenwood vil ingen ende ta. På lørdagens pressekonferanse fikk 18-åringen nok en gang skryt av Ole Gunnar Solskjær.

– I den alderen har du så mye energi og du har ikke noe frykt. Du har bare lyst til å gå ut der og spille fotball. Har vi en fridag spiller han fotball med kameratene sine.

– Han er en fantastisk gutt å jobbe med, og han bare elsker å spille fotball. For øyeblikket får han som fortjent etter det harde arbeidet han har lagt ned.

På spørsmål om han er overrasket over hvor godt unggutten har levert er Solskjær sikker i sitt svar:

– Ikke egentlig. Vi vet hva han er god for, og vi har alltid trodd at han skulle bli en del av dette laget. Klubben vet hvilke spillere de vil ha på akademiet og utvikle.

TILLIT: Ole Gunnar Solskjær og Mason Greenwood har et godt forhold til hverandre.

Spilleren som virkelig slo igjennom på førstelaget før Mason Greenwood var Marcus Rashford. 22-åringen har ikke levert like bra som førstnevnte etter fotballpausen, men Ole Gunnar Solskjær er fornøyd med «Rashy» uansett.

– Jeg er veldig fornøyd med ham. Fysisk veldig bra og han får forsvarsspillere til å måtte tenke. Han kan løpe i bakrom, han kan møte ball, han kan slå pasninger, så Marcus har alle forutsetninger for å bli en veldig god angrepsspiller.

LITT RUSTEN: Men Marcus Rashford har begynt å vise sitt gamle jeg.

Lest den andre saken fra lørdagens pressekonferanse? – Ikke noe grunn til å skifte for mye på laget

Powered by Labrador CMS