– Jeg trenger spilletid

Publisert Sist oppdatert

Marcos Rojo spilte en del i en periode i høst, men var nok alt i alt et stykke fra Ole Gunnar Solskjærs førsteellever, både på stopperplass og på venstrebacken.

Harry Maguire og Victor Lindelöf tar vanligvis de to stopperposisjonene, mens Axel Tuanzebe og Eric Bailly begge er på vei tilbake fra skade – mens Phil Jones i det siste har vikariert når Tuanzebe, Bailly og Rojo alle har vært satt ut av spill med skader.

Rojo er nok svært lysten på å være en del av Argentina-laget som i sommer skal prøve å vinne Copa América (som arrangeres i Argentina og Colombia), og mot slutten av overgangsvinduet endte han opp med å gå på lån til Estudiantes, klubben han startet karrieren i.

VERTSNASJON: Argentina er en av vertsnasjonene til sommerens Copa América. Der er nok Rojo svært lysten på å være med.
VERTSNASJON: Argentina er en av vertsnasjonene til sommerens Copa América. Der er nok Rojo svært lysten på å være med.

Til avisa El Intransigente har Rojo snakket om valget han har gjort.

– Jeg trenger å spille, og å returnere til mitt [gamle] nivå. Min familie insisterte, min mor bad meg om å komme tilbake. Jeg hadde mange tilbud om å dra til andre klubber, men hva er vel bedre enn å være hjemme? Jeg håper å være tilbake på banen snart. Jeg er veldig fornøyd, dette er noe jeg drømte om, og nå var det en mulighet til å få det gjennomført. Jeg snakket med Sebastián [ex-red Juan Sebastián Verón, styreformann i Estudiantes] en del, og så en dag bestemte jeg meg for å returnere.

– Jeg har slitt mye med skader i det siste, og jeg havnet mye på benken. Jeg trenger spilletid, og det blir ikke bedre enn å få det hjemme. Argentinsk fotball har blitt mye bedre, og dette blir en vakker utfordring.

LES OGSÅ: Helgas rapport om de utlånte

Natt til søndag spilte Estudiantes, men Rojo var fortsatt ute med skade. Han møtte uansett opp i Estudiantes-drakt, og ble ønsket velkommen tilbake:

 

Powered by Labrador CMS