– Endte alltid opp med å sparke hverandre

Det er kanskje like greit at Alexis Sánchez og Marcos Rojo nå er på samme lag.

Publisert Sist oppdatert

Stemningen har ikke alltid vært på topp mellom Marcos Rojo og Alexis Sánchez.

Det er kanskje heller ikke så overraskande med tanke på at begge er temperamentsfulle spillere med veldig høy vinnervilje.

– Jeg har møtt ham flere ganger, i kamper mot enten Arsenal eller Chile. Det virket som om vi alltid endte opp med å kjempe [mot hverandre], så det er bedre vi er på samme lag siden vi alltid endte opp med å sparke hverandre, sier Rojo i den nyeste Inside United-utgaven.

– Det er min stil, og måten jeg spiller på. Jeg har vært slik siden jeg var en guttunge. Jeg er veldig aggressiv og emosjonell på banen. Jeg er en veldig typisk søramerikansk spiller, vi er veldig aggressive, det er noe som er i blodet mitt. Jeg kommer ikke til å endre meg.

– Husker du da vi pleide å sparke hverandre?
– Husker du da vi pleide å sparke hverandre?

– Men Alexis Sánchez er en herlig person, nå som jeg har blitt kjent med ham. Han er en fantastisk spiller, og jeg håper han bringer sitt toppnivå til United. Han tilpasser seg bra [i klubben og byen]. Han har et nytt hus. Faktisk det huset jeg hadde da jeg kom til United.

Ligatittelen er målet

Rojo håper nok at chileneren vil bidra godt, for 27-åringen har fortsatt en del ugjort i England.

– Utfordringen de neste årene er å vinne Premier League. Jeg ønsker ikke å forlate England uten å vinne ligatittelen.

Akkurat det skjer nok ikke i år, men Rojo har uansett høye ambisjoner for slutten av denne sesongen også, som vi omtalte tirsdag.

Deler av intervjuet er tilgjengelig på ManUtd.com her. Der kan en også lese om Rojos kjærlighet til byen Manchester – etter en vanskelig start.

VIL VINNE MER: Marcos Rojo.
VIL VINNE MER: Marcos Rojo.
Powered by Labrador CMS