Avslører Zlatan-krangel

Marcos Rojo forteller om amper stemning i United-garderoben.

Publisert Sist oppdatert

Argentineren forteller at han og den svenske legenden røk uklar og måtte skilles av lagkameratene, etter at han ertet svenskens utseende.

Måtte skilles av lagkameratene

Diskusjonen skal ha begynt fordi Ibrahimovic ikke fikk ballen av midtstopperen.

– Han ville alltid ha ballen. Jeg tok med meg ballen over halve banen, og han trekker seg ned. Pasningen mellom linjene var der. Men Pogba var alene til venstre, så jeg ga den til ham, sier Rojo til argentinske Infobae, gjenfortalt av ESPN.

Det ville ikke spissen ha noe av.

– Han begynner å kjefte på meg, og sa «spill ballen til meg!». Så jeg sa: «hold munn, stor-nese. Du vil ha alle ballene».

VENNER IGJEN: Det kan tyde på at krangelen mellom Rojo og Zlatan var kortvarig, ettersom de feiret både Europa League-seier og ligacupseier sammen.

Og sinnet hadde ikke lagt seg da lagene gikk til pause, skal vi tro argentineren.

– Han kommer inn og sparker et eller annet. Han stopper opp, ser på meg og sier: «hva var det du sa til meg?». Så jeg svarte «hva var det du sa til meg?». Men på innsiden håpte jeg at noen skulle skille oss, fordi han kunne drept meg.

Heldigvis for Rojo kom lagkameratene imellom før det utartet seg.

Midtstopper i motvind

Det han ikke har vært like heldig med, er sesongene etterpå.

Midtstopperen har startet 11 Premier League-kamper til sammen i løpet av de siste tre sesongene, og ser ikke ut til å være en del av fremtidsplanene til Ole Gunnar Solskjær.

I vintervinduet ble han lånt ut til barndomsklubben Estudiantes hjemme i Argentina. Skader førte til at han bare fikk én kamp for klubben før coronapausen satte hele fotballsesongen på vent. Den har fortsatt ikke blitt sparket i gang igjen i tangoens hjemland.

Rojo har også kommet dårlig ut av pandemiperioden, ettersom han har blitt tatt for karantenebrudd flere ganger.

Nå vil tiden vise hva som skjer med mannen som har 61 landskamper for «La Albiceleste». Han har uttalt at han ønsker å bli i Argentina, og kontrakten hans med United utløper sommeren 2021.

I KJENT STIL: En ting skal han ha, Marcos Rojo. Han går ikke av veien for en knallhard takling. Her fra låneoppholdet i Estudiantes.
Powered by Labrador CMS