– Zlatan vil ikke til VM

Marcos Rojo har snakket med lagkameraten om et mulig landslagscomeback.

Publisert Sist oppdatert

Zlatan Ibrahimovic var ikke med Victor Lindelöf og resten av det svenske landslaget i VM-kvalifiseringen som kulminerte med seier i playoff mot Italia, men da billetten var sikret, ble det raskt et tema om ikke United-spissen ville gjøre comeback.

Mino Raiola, 36-åringens agent, uttalte at han skulle levere Ibrahimovic personlig, dersom det var opp til ham.

Marcos Rojo kan imidlertid avsløre at klubbkameraten ikke har et ønske om å være med til Russland.

– Jeg sa til «Ibra» at det måtte være fristende å henge seg på nå som de er klare for VM. Han svarte at han ikke var det, men jeg vet ikke… I min verden er han nødt til å være med, sier Rojo til argentinske Clarin, ifølge Expressen

Tidligere har landslagssjef Janne Andersson var ikke spesielt positiv da han ble spurt om et potensielt Ibrahimovic-comeback etter bragden på San Siro.

– Det er helt utrolig! Denne spilleren ga seg på landslaget for ett og et halvt år siden, og fortsatt snakker vi om ham. Vi har et lag som har utrettet en bragd i denne kvalifiseringen, så snakk om spillere som har utrettet dette, sa Andersson, ifølge VG.

Rojo mener altså personlig mener svensken bør være et av innslagene i VM.

– Han er et fantastisk menneske. Han kan virke stor i kjeften for dem som ikke kjenner ham, men han er virkelig et fenomen. Han er en leder som vil framover og alltid vil vinne alt,

Ibrahimovic står med tre strake innhopp for United mot Basel, Newcastle og Brighton og kan få mye spilletid i de neste kampene, dersom Romelu Lukaku skulle bli utestengt.

Powered by Labrador CMS