Han tror han skal bli – The Mirror tror han skal dra

Mange tror at Marcos Rojo kommer til å forsvinne i sommer, men det tror han ikke selv.

Publisert Sist oppdatert

Marcos Rojo har blitt 29 år, men bak seg har han en sesong full av skader.

Det er én av grunnene til at det kun ble seks kamper totalt, fem ligakamper, hvorav to fra start, for United denne sesongen.

Han spilte kun 108 minutter under Ole Gunnar Solskjær, i 2-1-seierene mot West Ham og Watford og 1-1-kampen mot Chelsea.

Dermed har mange trodde at fremtiden hans ligger et annet sted, selv om kontrakten hans med United først utløper i 2021 – eller 2022 om United bruker opsjonen sin.

– Jeg er med i planene

Men for Rojo virker ikke det å være veldig sannsynlig.

– Jeg fortsetter videre med United, sier Rojo til El Dia.

– Jeg snakket med manageren før ferien for å høre hva slags planer han hadde for meg. Han fortalte meg at jeg var i planene hans, at jeg var en viktig spiller. Han ønsket at jeg skulle bli hundre prosent frisk slik at han kunne stole på meg som en spiller til førstelaget.

FIKK NY KONTRAKT I 2018: Marcos Rojo da han skrev under på sin nye langtidskontrakt i 2018.
FIKK NY KONTRAKT I 2018: Marcos Rojo da han skrev under på sin nye langtidskontrakt i 2018.

– Derfor skal jeg nå hvile og være med familien min før jeg reiser tilbake til England, sier Rojo.

Stygg skade

Rojo kom til United sommer 2014, og skrev altså under på en ny langtidskontrakt med klubben i mars 2018.

Hans soleklart beste periode for klubben kom i sesongen da Europa League ble vunnet. Da var han fast på laget i flere måneder under José Mourinho, før både Rojo – og Zlatans korsbånd – røk i forbindelse med Europa League-kvartfinalen mot Anderlecht.

Det skjedde i april 2017.

Etterpå har Rojo kun vært på banen i 18 kamper på over to år for United.

Men det ser altså ut til å kunne bli flere i 2019/20-sesongen for 29-åringen.

The Mirror melder det motsatte

Pipa har flere lyder denne mandagen, og The Mirrors Steve Bates skriver at United kan være villige til å selge Rojo for så lite som seks millioner pund. Ti millioner mindre enn de betalte da de hentet ham fra Portugal.

Om han skulle forlate Manchester og Old Trafford vil det bety større handlingsrom for Ole Gunnar Solskjær som ikke har lagt skjul på at han går en travel sommer i møte. 

Ifølge Bates skal klubber i Italia og Spania være interesserte i å gamble på den skadeplagede forsvarsspilleren. Iallfall til en slik pris.

Én av grunnene til at overgangssummen er så lav for argentineren er at han har en ukelønn på 110 000 pund. Pakkeløsningen for Rojo vil med andre ord kjennes i lommeboka dersom en klubb på kontinentet skulle hente ham i sommer. 

Powered by Labrador CMS