Jublet for tidlig

OPPDATERT Marcos Rojo (bildet) fant nettmaskene for Argentina, men fikk øyeblikket ødelagt av en linjemann med hevet flagg. Video.

Publisert Sist oppdatert

Det var ikke bare i Slovenia det var United-spillere i aksjon tirsdag kveld. Også i Sør-Amerika ble det spilt VM-kvalifiseringskamper med rødtrøyer involvert. Det resulterte i til sammen ett poeng på to kamper. Det er likevel verdt å glede seg over at det ser ut til at samtlige har kommet fra utskeielsene uten mén.

Her følger en kort gjennomgang av begivenhetene:

Argentina 0-1 Paraguay

I Córdoba skjedde akkurat det vi på sett og vis varslet om på forhånd; at et ujevnt argentinsk lag fort kunne få trøbbel. Og trøbbel ble det.
Selv med Sergio Romero og Marcos Rojo på banen gjennom hele oppgjøret, hjalp det ikke det minste å være forhåndsfavoritter, og det hjalp heller ikke å dominere ballinnehavet med 72 prosent mot 28. Argentina klarte nemlig aldri å svare på Paraguays tidlige kontringsmål, satt inn ved Romeros nærmeste hjørne, av Derlis González etter 18 minutter.

City-spiss Sergio Agüero fikk flere sjanser, deriblant fra straffemerket, uten å lykkes, og Marcos Rojo måtte konstatere at en for hans del sjelden fulltreffer ble avvinket for offside.

Helt mot tampen fikk den samme Rojo gult etter å ha kommet på etterskudd, og dermed ebbet kampen ut med gjestene på topp. Både Romero og Rojo belønnes med to stjerner av fem mulige hos Goal.com.

Bolivia 2-2 Ecuador

Om det gikk galt for Argentina, gikk det noe bedre for Antonio Valencia og hans Ecuador da de møtte Bolivia på 3.700 meters høyde i La Paz.
Det startet imidlertid på verst mulige måte, for hjemmelaget sjokkåpnet med scoring allerede etter tre minutter. Helt mot slutten av omgangen ble situasjonen ytterligere forverret for gjestene da bolivianerne gikk hen og doblet ledelsen.

Valencia & co. hadde imidlertid ingen planer om å returnere tomhendte til lavlandet. Isteden gjorde de som vertene hadde gjort før pause – scoret mål både tidlig og sent.
Etter 47 minutter sørget Antonio Valencia for assist til navnebror Enner Valencia, og like før slutt var de to involvert igjen da Ecuador utliknet og reddet det ene poenget. Denne gang var Antonio tredje sist på ballen, mens målscorer var den samme som sist.

Stillingen i den søramerikanske gruppen:

Kilde: Wikipedia

unspecified-5
Powered by Labrador CMS