– Kan ikke se at det er aktuelt med en retur i sommer

Ole Gunnar Solskjær forklarer hvorfor United-fansen ikke vil se mer av argentineren denne sesongen.

Publisert Sist oppdatert

Den argentinske forsvarsspilleren fikk dra på lån til Estudiantes i hjemlandet i januar. 

På grunn av den pågående coronakrisen har sesonginnspurten blitt kraftig forpurret i Argentina. Ingen kamper har blitt spilt i den argentinske superligaen siden begynnelsen av mars.  

PÅ HJEMMEBANE: Marcos Rojo fikk dra på lån til Estudiantes i januar og er ikke aktuell for en retur til Old Trafford med det første.
PÅ HJEMMEBANE: Marcos Rojo fikk dra på lån til Estudiantes i januar og er ikke aktuell for en retur til Old Trafford med det første.

Med skader på både Luke Shaw og Brandon Williams mot Southampton tidligere denne uken, kunne Rojo vært god å ha som reserveløsning i den travle innspurten for Solskjærs menn.

Men en retur til Old Trafford virker ikke aktuelt nå.  

– Marcos har vært i lockdown der nede (i La Plata. red anm) og de har heller ikke spilt kamper. I øyeblikket kan jeg ikke se ham returnere her i sommer. Vi må forholde oss til den boblen vi lever i, og vi har denne stallen vi nå har frem til neste sesong, sier Ole Gunnar Solskjær på den andre delen av pressekonferansen før kampen mot Crystal Palace.

– Han må ha fokus på å komme i god fysisk form, holde formen ved like og bli klar for hva som måtte skje videre med ham, sier Solskjær.

Powered by Labrador CMS