Trener med reservene

Etter snaue to måneder på sidelinjen spiller Paul Pogba omsider fotball igjen.

Publisert Sist oppdatert

ESPNs Rob Dawson viser til anonyme kilder som kan fortelle at Uniteds 24 år gamle franskmann onsdag tok del i en treningsøkt sammen med noen av klubbens yngre. Og ikke nok med det. Pogba var ikke den eneste seniorspilleren på treningsfeltet denne dagen, for også Marcos Rojo og Michael Carrick skal ha deltatt under økten.

Tilbake mot Benitez & co.?

Dermed vokser håpet om at alle tre vil være aktuelle til neste helgs Premier League-møte med Newcastle på Old Trafford. Det vil i så fall bli oppfattet som en skikkelig opptur. I bare for de tre involverte, men også for lagkameratene, manageren og støtteapparatet — for ikke å snakke om alle klubbens tilhengere, som altfor lenge har måttet vente på trioens retur til fotballbanen.

MARCOS ROJO og MICHAEL CARRICK – endelig ser det ut til å lysne, også for dem.
MARCOS ROJO og MICHAEL CARRICK – endelig ser det ut til å lysne, også for dem.

Sårt savnet

Mens Rojo har mistet samtlige kamper siden han ble korsbåndskadet i vårens Europa League-møte med Anderlecht, har også Carrick (leggskade) til gode å komme igang med sesongen.

Likevel, og med all respekt for de to, er det utvilsomt Pogbas fravær som har vært mest merkbart.

Den innflytelsesrike midtbanemannen har til nå mistet tolv kamper siden han ble strekkskadet mot Basel den 12. september, og i mangel på fullgode alternativer har fraværet hans utvilsomt preget lagets prestasjoner i negativ retning.
Dette har ikke minst blitt synlig i den siste måneden, med opptil flere middelmådige forestillinger, få scoringer og til dels skuffende resultater.

Powered by Labrador CMS