Sabitzer

– Veldig fornøyd

Publisert Sist oppdatert

Leiesoldaten virker, basert både på disse og tidligere uttalelser, å trives i klubben etter ankomsten fra Bayern München i januar.

– Jeg tror jeg kom på riktig tidspunkt. Dette er et godt lag, en god manager og jeg opplever at det er abeidsro rundt klubben. Vi er på rett vei og jeg er veldig fornøyd her, sier han til Premier League, gjengitt av ManUtd.com.

Sabitzers anvendelighet har kommet godt med for Erik ten Hag sin del. Selv er østerrikeren usikker på hvilken posisjon som er hans foretrukne.

– Jeg tror jeg kan spille som sekser, åtter og tier. Jeg har spilt i alle de posisjonene her, men startet som sekser da Casemiro var suspendert. Jeg var nødt til å tilpasse meg rask og synes selv at jeg har gjort det ganske bra.

– Deretter spilte jeg som åtter og tier i noen kamper. Jeg prøver så godt jeg kan å hjelpe laget og jeg tror jeg har klart det. Så det er helt uproblematisk for meg hvor jeg blir plassert, sier han.

– Jeg kan ikke med 100% sikkerhet si hvilken posisjon som er favoritten. Det handler om at jeg har spilt i så mange forskjellige gjennom karrieren.

– Men jeg føler at jeg har god kjemi med de offensive spillerne og at jeg har gode bevegelser, ferdigheter og løp i bakrom. På den måten tror jeg at jeg kan bidra. Men jeg er fornøyd uansett hvor manageren bruker meg, sier han.

Manchester United må, ifølge flere tyske medier, ut med rundt 20 millioner euro om de ønsker å sikre seg østerrikeren på permanent basis denne sommeren.

Powered by Labrador CMS