sabitzer

Kalt opp til landslaget tross skade

Publisert Sist oppdatert

Det nærmer seg den første landslagspausen i 2023 og de europeiske landene starter sin EM-kvalifisering til mesterskapet i Tyskland i 2024.

Flere United-spillere er tatt ut til å representere landet sitt.

Marcel Sabitzer er tatt ut Østerrikes kamper mot Aserbajdsjan og Estland av tidligere United-manager Ralf Rangnick. Dette på tross av at den innleide midtbanespilleren har slitt med skade de siste ukene.

En annen som er tatt ut er Scott McTominay. Skotten blir en viktig mann for Steve Clark i kampene mot Kypros og Spania i gruppe A.

Tyrell Malacia og Wout Weghorst ble tidligere i mars tatt ut i en provisorisk 37-mannstropp før Nederlands kamper mot Frankrike og Gibraltar, mens Alejandro Garnacho var ventet å få sin første ordentlige sjanse for Argentina før han nå bekreftet på Instagram at han blir ute av spill i flere uker.

En som ikke kommer til å være å finne i noen landslagstropp er Raphaël Varane som i starten av februar annonserte at han gir seg med landslagsfotball for Frankrike.

Det er ventet at flere United-spillere kommer til å bli tatt ut, med flere av de store nasjonene fortsatt til gode med å ta ut sine tropper til de kommende landskampene.

 

Powered by Labrador CMS