Manchester United v Brighton & Hove Albion - Barclays Women's Super League

Marc Skinner: — Vi kommer ikke til å hvile

Publisert Sist oppdatert

Manchester Uniteds kvinnelag spilte sin siste kamp før jul på søndag, og har nå gått inn i en lang juleferie. Neste kamp er først i midten av januar. 15. januar braker det løs mot Liverpool på hjemmebane.

Kvinnelagets trener Marc Skinner, vil ikke bruke pausen uten kamper på å lene seg tilbake, men er klar for å slå til enda hardere i januar.

— Vi kommer ikke til å hvile. Spillerne vil få litt fri, men vi hviler ikke, sa Skinner til MUTV.

— Vi må bare sørge for at vi manøvrerer laget der vi kan se etter suksesser neste år. Vi vet hvor vanskelig denne ligaen er, og åpenbart kommer FA-cupen og vi ønsker å nå langt i den.

— Vi har mye å gjøre i løpet av denne pausen, men vi kommer ikke til å hvile fordi vi ønsker å lykkes her.

Kvinnene har spilt ni kamper hittil i sesongen, men selv om de bare har tapt fire poeng til sammen, ligger de på tredje plass i ligaen. Chelsea og Arsenal ligger foran, men Chelsea har en kamp mer spilt.

— Det er en god måte å avslutte året på. Jentene har jobbet ekstremt hardt i den første delen av året, men så snart vi går inn i neste del av året, ønsker vi å sikte på suksesser.

— Jeg ønsket at de skulle avslutte sterkt, og det er akkurat det de gjorde på søndag.

Manchester United Women v Sheffield United Women: FA WSL Cup
SEIER: Kvinnelaget vant 4-0 mot Sheffield United på søndag.

— Vi var dominerende med ballen og fikk motstanderen til å ha den veldig lite i kampen, og det er et godt tegn for oss på hvor vi er på vei og hva vi ønsker å oppnå i 2023.

Powered by Labrador CMS