ten hag skinner

– Jeg håper vi begge kan oppnå store ting her

Publisert Sist oppdatert

Manchester United-kvinnene er fortsatt med i kampen om ligagullet, selv om de ikke anses som den største favoritten, i tillegg til at de skal spille semifinale i FA-cupen om et par uker.

På torsdagens pressekonferanse, før ligakampen mot Brighton på lørdag, sier hovedtrener Marc Skinner at han er på en lignende reise som Erik ten Hag, som handler om om å bringe sølvtøy til klubben.

– Manchester United er den største klubben i verden, sier Skinner og fortsetter:

– Den har en enorm fanskare og jeg er sikker på at Erik tenker det samme, at vi bare prøver å sette vårt preg på en fantastisk klubb, en fantastisk fanskare, og bringe suksess til klubben. Både på vår egen måte, med positiv fotball og prøve å kontrollere ting så mye som mulig.

– Jeg er håpefull om at vi begge kan oppnå virkelig store ting her. Vi har seks til åtte kamper igjen potensielt, så får vi se hvor vi er ved slutten av sesongen.

Manchester United v Liverpool FC - Barclays Women's Super League
DRØMMER OM Å HENTE TROFEER TIL MANCHESTER UNITED: Marc Skinner.

Før helgens runde ligger United som nummer én på tabellen med bedre målforskjell enn Manchester City.

Chelsea ligger imidlertid kun ett poeng bak med en kamp mindre spilt, i tillegg til at Arsenal har tre poeng færre med en kamp mindre spilt.

Lørdag er det som nevnt Brighton som venter, det samme laget United skal opp mot i FA-cupsemifinalen.

Tidligere denne sesongen vant United 4-0 over «The Seagulls», men Skinner forventer å møte et annet lag nå, spesielt ettersom de siden den gang har fått en ny sjef på sidelinjen i Amy Merricks (midlertidig hovedtrener).

– Jeg har vært rundt denne ligaen lenge nok til å vite hva Amy gjør når hun kommer inn og tar over et lag.

– Hun har noen virkelig gode kvaliteter. Laget er mye bedre organisert, de er henger mye bedre sammen og jeg forventer en veldig vanskelig kamp, sier Skinner.

Powered by Labrador CMS