skinner290123

Kritisk til billettfordelingen: – Sprøtt

Publisert Sist oppdatert

Lørdag kvalifiserte Manchester United seg til kvinnelagets aller første finale etter at Brighton ble slått 3-2 på Leigh Sports Village i FA-cupsemifinalen.

Finalemotstander blir Chelsea, og finalen spilles på Wembley søndag 14. mai.

De to klubbene har fått 8000 billetter hver som de kan selge, i tillegg til alle finalebillettene som allerede er solgt «nøytralt», og mange supportere har gitt uttrykk for misnøye med antallet billetter som er gjort tilgjengelig.

På tirsdagens pressekonferanse ga United-hovedtrener Marc Skinner også uttrykk for at han synes det er altfor få billetter å gi til klubbene.

– Jeg kan ikke tro det. Jeg vet ikke hvor mange det er [som blir delt ut til klubbene] i herrefotballen, eller hvordan de fordeler, men etter min mening er det bare sprøtt å gi to enorme klubber som Chelsea og Manchester United bare 8000 billetter de kan selge.

LES OGSÅ: Billettinformasjon angående kvinnenes FA-cupfinale

Manchester United v Brighton & Hove Albion: Vitality Women's FA Cup Semi Final
KVALIFISERTE SEG TIL FA-CUPFINALEN: Manchester United-kvinnene.

Selve finalen gleder uansett Skinner seg til, men han innser også at det blir svært vanskelig å vinne den.

– Vi vet at vi møter Chelsea, som for øyeblikket er det beste laget, så vi har mye jobb foran oss. Men det var vår egen fortjeneste at vi kom oss dit, og vi tror på oss selv. Det vil bli vanskelig, men det er noe vi gleder oss til.

Skinner røpet ellers at Lisa Naalsund kan være tilbake i tide til FA-cupfinalen om alt går bra med rehabiliteringen hennes. Naalsund og Maria Thorisdottir er Uniteds eneste spillere som er ute med skader for øyeblikket, etter at de begge ble skadet i cupkampen mot Lewes (Naalsunds debut).

Onsdag kveld (20.15) spiller United en svært viktig ligakamp hjemme mot Arsenal. Kampen sendes på V Sport 2 her i Norge, og på Viaplay i hele Skandinavia.

Powered by Labrador CMS