skinner191122b

– Vi har solgt rundt 30 000 billetter, om ikke mer

Publisert Sist oppdatert

Kommende lørdag spilles det kamp på Old Trafford igjen, siden United-kvinnene skal spille mot Aston Villa der, i det som blir kvinnelagets tredje kamp på Old Trafford.

Den første gikk foran tomme tribuner mot West Ham i mars 2021. Den andre gikk foran 20 241 tilskuere mot Everton nøyaktig ett år etterpå.

Englands EM-suksess har bidratt til økt interesse, og selv om United har fått kritikk fra supportere for at promoteringen av Villa-kampen ikke har vært god nok, så ser det ut til at billettsalget går godt.

– Vi har [solgt] rundt 30 000 billetter, om ikke mer, så det er stigende. Vi ville selvsagt ønsket at det var kjempemange flere, men det er et vidunderlig nummer, sa United-trener Marc Skinner på en pressekonferanse tirsdag.

malfeiring270322
MARS 2022: Katie Zelem feirer mål mot Everton på Old Trafford.

Skinner tror at United-fansen kommer til å lage god stemning selv om det ikke skulle bli i nærheten av fullt.

– Hvis en møter ti Manchester United-supportere, så får de det til å høres ut som om det er 10 000.

– Vi ønsker å komme til et punkt hvor vi har et utsolgt Old Trafford, uansett kjønn. Det er det vi jobber mot, og jeg mener det er ok å jobbe mot det, og ikke forvente at vi skal være helt der akkurat nå, sa Skinner.

United-sjefen kunne ellers blant annet fortelle at United ikke har noen nye skader.

Kampen mot Aston Villa på Old Trafford spilles 13.30 (skandinavisk tid), og oppgjøret sendes på V Sport 2 (Norge), TV3 Max (Danmark) og V Sport Premium (Sverige), i tillegg til på Viaplay i hele Skandinavia.

Her er Uniteds kampprogram.

Powered by Labrador CMS