skinner

– Vil trenge hver eneste spiller i innspurten

Drømmen om The Double lever videre for United etter den uhyre viktige seieren mot Arsenal.

Publisert Sist oppdatert

Marc Skinner har høstet kritikk for manglende rotasjon på laget denne sesongen, men etter den viktige seieren mot Arsenal gjør United-manageren det klinkende klart at samtlige spillere vil bli viktige i jakten på The Double. 

Alessia Russos nettkjenning på overtid i 1. omgang ble den eneste i toppkampen mellom United og Arsenal. Dermed trygget Marc Skinners jenter tabelltoppen og tok et syvmilssteg mot Champions League-fotball neste sesong. 

United har nå en luke på fire poeng til Chelsea som har to kamper mindre spilt, mens Manchester City og Arsenal ligger seks poeng bak United med én kamp mindre spilt.

parrisrusso190423
GULLDRØMMEN LEVER: Hayley Ladd og Nikita Parris gratulerer Alessia Russo med 1-0-målet mot Arsenal

Dersom Chelsea vinner sine resterende seks ligakamper blir London-klubben ligamester, men et eneste feiltrinn av den regjerende ligamesteren gjør at United kan ha gullskjebnen i egne hender.

Skinner er ikke i tvil om hva som er rett fokus for han og spillerne nå. 

– Det handler om oss og hva vi kan gjøre. Vi vet at dersom Chelsea vinner alle sine kamper så er det ikke noe vi kan gjøre med det. Det vi derimot kan gjøre er å utvikle oss videre, fortsette med gode prestasjoner og fokusere på oss selv. Jeg har bedt spillerne mine om å ta én kamp av gangen, og fortsette med det vi har vist i det siste, forklarer Skinner til Sky Sports.

Til Uniteds egen TV-kanal utdyper Skinner hvor viktig det blir at samtlige spillere i stallen er klar dersom det blir behov for dem i den hektiske og viktige innspurten. 

earps190423
BUNNSOLID: Ingen har sluppet inn færre mål enn Mary Earps og Manchester United i WSL denne sesongen. Det er heller ingen som har scoret flere mål enn United. Målforskjellen kan bli uhyre viktig dersom Chelsea skulle avgi poeng i innspurten.

– Jeg er stolt av denne gruppen. Vi ser energien fra dem som kommer inn fra benken og den er utrolig viktig for oss. Vi trenger hver eneste spiller i innspurten, sier Skinner som også roser United-fansen som han mener hjalp laget til seier mot Arsenal.

I overkant av 6600 tilskuere så toppkampen mot Arsenal på Leigh Sports Village.

Uniteds neste kamp er borte mot formlaget Aston Villa fredag om en drøy uke. 

Powered by Labrador CMS