Studerte Iniesta

Shinji Kagawa forteller at Barcelona-stjernen har hatt stor innvirkning på spillestilen hans.

Publisert Sist oppdatert

Shinji Kagawa er en meget populær spiller blant fansen. Med sine lette og elegante tyngdeoverføringer, supplert med følsomt touch og godt overblikk, er det mange som setter spørsmålstegn ved hvorfor japaneren ikke får mer tillit hos David Moyes.

24-åringen er en veldig typisk playmaker, som helt klart trives best i den offensive midtbanerollen hvor han kan kombinere, komme rettvendt og tre avgjørende gjennombruddspasninger til spissene.

Nå forteller hovedpersonen selv at han som ung studerte en annen elegant playmaker.

– Det er mange spillere jeg beundrer, men Andres Iniesta har alltid vært mitt idol. Jeg begynte for alvor å studere spillestilen hans da jeg ble profesjonell som 18-åring. Han har utrolig teknikk og ferdigheter – han kan drible, slå pasninger og score mål, fortalte Shinji Kagawa, ifølge klubbens offisielle hjemmeside.

Kagawa omtaler Iniesta som en komplett spiller som kan gjøre en jobb for laget sitt kampen gjennom.

– Han har evnen til å gjøre en viktig jobb for laget i 90 minutter. Jeg har sett ham mange ganger tidligere, og han leverer gode prestasjoner i nesten alle kampene han spiller – ikke bare for klubben sin, men også på landslaget, kommenterte Kagawa, og la til:

– Jeg beundrer alle delene av spillet hans, men evnen til vende med ballen, akselerere og slå pasninger er det som stikker seg ut. Jeg var heldig nok til å spille mot ham i sesongoppkjøringen i 2012 da vi spilte mot Barcelona, og vi byttet drakter etter kampen. Det var et spesielt øyeblikk for meg. Han er en fantastisk spiller og jeg elsker å ham spille.

iniesta
FORBILDE: Shinji Kagawa beundrer Barcelonas Andres Iniesta.
Powered by Labrador CMS