– Jeg må bli sterkere

Shinji Kagawa innrømmer at han må forbedre seg fysisk, men får mye skryt fra støtteapparatet.

Publisert Sist oppdatert

Sommeren 2012 ble det annonsert at Manchester United og Borussia Dortmund hadde kommet til enighet om en overgang rundt Shinji Kagawa.

Den kreative midtbanespilleren ble den første japanske midtbanespilleren i Manchester United noensinne, og det ble knyttet store forventninger til den lille teknikeren.

Kagawa har imidlertid slitt med å bli den bærebjelken som mange supportere hadde håpet at han skulle bli, og ofte har man sett playmakeren ute langs krittmerket.

Mens enkelte mener at midtbanespilleren burde få mer tillit sentralt, hevder kritikerne at Kagawa ikke har fysikken som skal til i det som ofte omtales som «verdens tøffeste liga».

– Jeg har fortsatt mye å gå på fysisk. Jeg er ikke den høyeste eller sterkeste spilleren, så jeg må flytte mer på kroppen, innrømmer Kagawa til Manchester Uniteds japanske webside.

– Mindre spillere i Premier League er veldig flinke til å bruke kroppene sine, og det er det jeg vil fortsette å gjøre, fortsatte han, og la til:

– Jeg forstår at Premier League er en veldig tøff liga, og jeg vet at jeg må bli sterkere.

Manchester United Training Session
GODT HUMØR: Shinji Kagawa får skryt for ferdighetene, humøret og holdningene.

Til tross for at Shinji Kagawa ikke har fått den tilliten mange mener at han fortjener, har han imponert støtteapparatet på Aon Training Complex.

– Han er en veldig intelligent og kreativ spiller som får alle rundt ham til å spille bra, uttalte Steve Round.

– Du kan alltid finne ham, og han vil alltid gi ballen tilbake. Han kan vende og gå fremover i banen, og intelligensen og kreativiteten hans er utrolig, skrøt han.

Enkelte har hevdet at Kagawa har kommet med mishagsytringer som følge av benketilværelsen, men Uniteds assistentmanager skryter av japanerens holdninger.

– Han er en veldig fin person i tillegg. Han har stor sans for humor, og meget gode holdninger. Det er aldri noe trøbbel med ham, fordi han er tvers gjennom profesjonell, fortalte Round.

Avslutningsvis forteller Shinji Kagawa om den tøffe treningsperioden laget er inne i.

– Det har vært mye hardt arbeid. Treningene er temmelig intensive, fordi vi har måttet gjøre så mye på kort tid på grunn av det tette kampprogrammet, men øktene har vært veldig gode.

Bør Kagawa få flere sjanser for United?

Powered by Labrador CMS