Mulig keeper-krise

MÜNCHEN: Bayern Munchen risikerer å stille med en uerfaren 19-åring mellom stengene mot United.

Publisert Sist oppdatert

Bayern Münchens og det tyske landslagets bunnsolide sisteskanse Manuel Neuer fikk en smell på trening nylig og kan i verste fall risikere å miste kvartfinalen mot United.

Germany U20 Men's - Team Presentation
Bayerns 4.keeper, Leopold Zingerle

Om det skjer er det utvilsomt krise for Pep Guardiolas mannskap. Den eneste friske og skadefrie keeperen er nemlig fjerdevalget Leopold Zingerle, som vanligvis vokter målet til Bayerns reservelag.

Bayerns vante reservekeeper, Tom Starke ble i forrige uke operert for en skade i albuen og er ute resten av sesongen. Lukas Raeder er også skadet så 19 år gamle Zingerle, som fyller 20 år torsdag, vil uansett sitte på benken mot United.

Neuers angivelige skade var totalt ukjent for pressekorpset som stilte på dagens pressemøte med Bayern-trener Pep Guardiola og spillerne Philipp Lahm og Dante.

FC Bayern Muenchen - Training & Press Conference
Philippe Lahm: – Neuer er unik.

Neuers mulige skade ble ikke nevnt med ett eneste ord på Guardiolas pressekonferanse, men da Lahm og Dante inntok podiet, spurte en journalist spurte om det ville være et problem om «det verste skulle skje og Neuer ikke kunne spille».

Lahms svar ga åpenbare indikasjoner om at det var et problem.

– Manuel er unik. Han er en fantastisk keeper, men om Leopold spiller så er jeg sikker på at han vil gjøre en god jobb. Han har vært med i klubben en god stund allerede og fått erfaring, sa Lahm.

United.no har snakket med flere tyske journalister og en representant for Bayern München.

Journalistene var i all hovedsak like intetanende som sine engelske og europeiske kolleger, mens representanten for Bayern sa at det er ventet at Neuer blir klar til kampen i morgen.

Bayern München gjennomfører en treningsøkt på Allianz Arena klokken 16.00 i dag og da får vi trolig svaret på om Neuers skade er såpass alvorlig at onsdagens kamp er i fare.

Powered by Labrador CMS