Kjølig mellom Schalke og Bayern

Partene er langt ifra enige om prislappen på Manuel Neuer, noe som gjør at det kan åpne seg en mulighet for United allikevel.

Publisert Sist oppdatert

Det har lenge sett ut som om Neuer har vært på vei til Bayern München. Klubben ønsker seg en erstatter for Hans-Jörg Butt, men summen Schalke krever skal være langt mer enn hva det tyske hovedstadslaget skal være villige til å betale for sisteskansen.

– Jeg tror ikke vi kommer til en rask løsning. Jeg er heller ikke overbevist om at Bayern og Schalke vil finne en pris som passer dem begge, men vi får vente å se – overgangsvinduet er åpent i fire måneder til, sier Karl-Heinz Rummenigge, styreformann i Bayern, ifølge Daily Mail.

Schalke krever hele £35 millioner for keeperen som har holdt til i klubben i 20 år, men Bayern skal ikke være iinteresserte i å betale mer enn £20 millioner.

I første kamp i Champions League-semifinalen mellom Schalke og United imponerte Neuer med en rekke klasseredninger, noe som skal ha fått Sir Alex Ferguson til å gjenoppta interessen for 25-åringen. For ikke mange dager siden ble det imidlertid hevdet at De røde djevlene allerede hadde signert en avtale med Ajax-keeper Maarten Stekelenburg.

Powered by Labrador CMS