Har stor respekt for United

Men at Manuel Neuer frykter Sir Alex Fergusons menn? Ikke tale om!

Publisert Sist oppdatert

– Jeg har stor respekt for United-spillerne, men jeg frykter dem ikke. Jeg har allerede møtt Wayne Rooney en gang – under VM i Sør-Afrika – og det endte godt for meg og Tyskland. Jeg håper på en liknende opplevelse mot Manchester United, uttaler Manuel Neuer overfor UEFA.com.

Til tross for at Manchester United i historisk sammenheng har slitt mot tysk motstand, må den ettertraktede burvokteren og hans Schalke likevel avfinne seg med å bli sett på som underdogs foran semifinaleoppgjørene. Men 25-åringen lar seg ikke affisere av underdogstempelet. Snarere tvert i mot.

– Nei, jeg bekymrer meg ikke over at vi blir sett på som underdogs mot Manchester United – vi trivdes med det stempelet i kampene mot Internazionale, minnes han.

Samtidig er Neuer smertelig klar over at det siste hinderet på veien mot finale er et knalltøft et.

– De har mange gode spillere, og ikke minst erfarne spillere – som Ryan Giggs og Edwin van der Sar. Jeg så opp til Van der Sar under oppveksten, men på United kan man ikke bare peke ut én spiller. Hos Manchester United er det lagmaskineriet som er nøkkelen, og jeg må innrømme at jeg har stor sans for måten de spiller fotball på.

Fotnote: Manuel Neuer har blitt aet til Manchester United over lengre tid, men det meste tyder på at Tysklands førstevalg mellom stengene ender opp i Bayern München.

Powered by Labrador CMS