Neuer til United?

Schalke-keeper Manuel Neuer (bildet) kan være på vei til United og dermed gjøre kampen om å være Edwin van der Sars erstatter enda tøffere.

Publisert Sist oppdatert

Ifølge Manchester Evening News skriver tyske kilder at Neuer skal ha vært under Uniteds radar lenge, og interessen har økt i det siste. Edwin van der Sar går sannsynligvis inn i sin siste sesong og når Ben Foster i tillegg pådrar seg den ene skaden etter den andre, kan tyskeren få mange sjanser i United-drakten.

I en alder av 23 år har Manuel Neuer allerede skaffet seg et stort navn i Tyskland. Tidligere i sommer var han med da Tysklands U21-landslag vant EM, etter å ha slått England 4-0 i finalen. Neuner ble i 2007 kåret til Bundesligaens beste keeper, og året etter vant han samme tittel i Champions League.

Et problem for en mulig overgang kan være Schalkes ønske om å beholde keeper-juvelen. I sommer ønsket Bayern München å kjøpe Neuer, men fikk nei av Schalke. Det er dog ventet at et bud på ca £25 millioner skal være nok for å få det godtatt, hvis Neuer i det hele tatt vil dra.

"Avtalen min med Schalke går ut i 2012 og jeg skal i hvert fall være her til kontrakten går ut. Jeg vurderer ikke å dra til Bayern, selv om de er et spesielt lag for alle spillere," sa Neuer i sommer om den mulige overgangen til Bayern München.

Tiden vil vise om han er like bestemt på å bli i Schalke hvis United viser sin interesse.

Powered by Labrador CMS