– Fantastisk å spille i Norge igjen

Det er nå bekreftet at United møter Vålerenga på Ullevaal 5. august.

Publisert Sist oppdatert

Mandag ble det klart at Manchester United møter Vålerenga til treningskamp på Ullevaal stadion 5. august. Kampen vil gå av stabelen klokka 16 på ettermiddagen, og ifølge TV 2 har Vålerenga fått utsatt sin Tippeliga-kamp den helga for å få United-kampen på plass.

Det betyr at United returnerer til Norge – ti år etter at de sist var her.

– Vi har fantastiske fans i Norge, og den skandinaviske Supporterklubben er den største i verden med over 40.000 medlemmer. Det er fantastisk å få spille foran dem igjen, sier administrerende direktør David Gill i en pressemelding.

Slik bestiller du billetter til oppgjøret.

– En skikkelig test

– Dette blir først og fremst en fantastisk happening på Ullevaal og for gutta som skal spille og være med i troppen for å møte verdens største stjerner innen vår idrett, sier Vålerenga-manager Martin Andresen til Vålerengas nettside.

Det er sagt fra United-hold at de skal stille med sitt beste tilgjengelige mannskap til kampen mot Vålerenga.

– Vi håper vi får testet oss ut skikkelig denne gangen. Forrige gangen mot Liverpool så ble det annerledes siden kampprogrammet vårt var så tett, men denne gangen regner vi med at vi får brukt troppen på samme måte som mot Barcelona og at alle får testet seg ut mot skikkelig god motstand, sier Andresen.

Noen opptatt med OL

Premier League-sesongen starter 18. august, og med en kamp så nære seriestart skulle det bety at United trolig kommer med sine beste spillere. Det eneste unntaket vil være de av spillerne som da er opptatt med OL-spill for sine respektive landslag.

Før United kommer til Norge er det ventet at skal spille en rekke kamper i Asia, men detaljene rundt denne turneen er foreløpig ikke klare.

United.no følger nyheten med flere saker og også informasjon om hvordan du kan bestille billetter utover mandagen.

Powered by Labrador CMS