Bale var baby sist Spurs vant

Nå har Andre Villas-Boas planer om å begrave den dystre statistikken.

Publisert Sist oppdatert

Faktisk har ikke Tottenham vunnet en kamp på Old Trafford siden desember 1989. Det var på et tidspunkt da Gareth Bale, London-lagets walisiske stjernespiller, bare var fem måneder gammel…

Glenn Hoddle, Martin Jol, Juande Ramos og Harry Redknapp er blant de 17(!) Spurs-managerne som siden den gang for 23 år siden har gjort sitt ytterste for å gjenta sin managerforgjenger Terry Venables’ brag. Men samtlige har altså feilet. Lørdag står manager nummer 18, Andre Villas-Boas, for tur til å forsøke seg.

– Ja, statistikken lyver ikke – og vi må gjøre noe med den. Vi håper å snu trenden allerede på lørdag, forteller den offensive portugiseren i et intervju med London24.com.

Den nytilsatte manageren ble satt under hardt press etter svak start på Tottenham-karrieren, men etter hvert har Villas-Boas fått ordentlig sving på sakene i London-klubben. Nå strutter han av selvtillit.

– Men, det er alltid vanskelig å komme til Old Trafford. Likevel, jeg både håper og tror at vi drar dit og spiller på en måte som gjør meg stolt. Vi skal stole på egne ferdigheter selv om vi vet at nivået på motstanderen vår er skyhøyt, forteller han.

Han skjelver i buksene bare over tanken på hvilke angripere Sir Alex Ferguson har til rådighet.

– De har en angrepsrekke bestående av spillere som Van Persie, Chicharito, Welbeck og Wayne Rooney. Dette er spillere som i tospann gjør det vanskelig for enhver motstander, avslutter han.

Powered by Labrador CMS