Restplasser på turene

Det fylles opp på våre fellesturer og hotellpakker, og vil du oppleve United live på Old Trafford må du være rask.

Publisert Sist oppdatert
Ledige turer/billetter
Under finner du en oversikt over status på salg av turer, hotellpakker og kampbilletter per dags dato. Som du ser er det ledige pakker og billetter til mange av Uniteds kamper fremover.
Full pakketur
Det er cirka 10 plasser igjen på fellesturen til kampene mot West Bromwich i mars og 30 plasser igjen på turen til kampen nmot QPR i påsken. Datoen for kampene mot Aston Villa i april og Swansea i mai er ennå uviss da TV-selskapene ennå ikke har plukket ut sine kamper for disse månedene. De øvrige kampene er utsolgt.

Dersom du ønsker å bestille en full pakketur til Manchester, som inneholder fly tur/retur, hotell i tre døgn, transport til/fra flyplass, til/fra omvisning og kamp, omvisning på Old Trafford, kampbillett og reiseledere, finner du bestillingsskjema her. Priser fra 6490,- per person. Du kan også ringe til Indre Østfold Reisebyrå (0047) 6984 7100 og bestille (mandag – fredag 09:00-16:00).

Hotellpakke
Dersom du ønsker å bestille en hotellpakke til Manchester, som inneholder hotell i tre døgn (to døgn er også mulig der hvor kampdato er bestemt) og kampbillett, finner du bestillingsskjema her. Priser fra 1990,- per person. For mer informasjon om hotellpakkene kan du ringe Supporterklubben på (0047) 5530 2770 (mandag-fredag 10.00-16.00)
Husk medlemskap
Tilbudene om fellesturer, hotellpakker og kampbilletter fra Supporterklubben er forbeholdt medlemmer i klubben. Medlemskap kan du tegne her.

Her er oversikt over hvilke kamper det er ledige fellesturer/hotellpakker sesongen 2011/12:

Dato *

Motstander

Full pakketur

Hotellpakke

Kampbilletter

10. mar

West Bromwich **

Utsolgt

Utsolgt

Utsolgt

26. mar

Fulham

Bestill her

Utsolgt

Utsolgt

8. apr

Queens Park Rangers

Bestill her

Utsolgt

Utsolgt

15. apr

Aston Villa

Bestill her

Bestill her

Utsolgt

22. apr.

Everton

Utsolgt

Utsolgt

Utsolgt

5. mai

Swansea *

Bestill her

Utsolgt

Utsolgt

* Kampene kan bli flyttet etter at TV-selskapene har plukket ut sine live-kamper ** Kan bli flyttet pga Europa League
Powered by Labrador CMS