Lokale supporteravdelinger

Bor du i KRAGERØ eller TØNSBERG? Disse to stedene er først ute med å opprette lokale supporter-avdelinger

Publisert Sist oppdatert

I forbindelse med kampen mot Liverpool lørdag middag inviterer gruppene United-Supportere til å samles på de utvagte stedene, Jensemann pub i Kragerø og Bryggeriet pub i Tønsberg.

På begge steder vil der bli loddet ut en United-trøye blant fansen som er tilstede. Lokallederne kan også selge medlemskap i Supporterklubben vår, og du mottar medlemspakken direkte fra disse.

Kragerø

Avdelingen i Kragerø ble fakstisk startet like før Champions League-finalen i Moskva i 2008. Leder for avdelingen er Frank Haug (bildet til høyre). – Vi følte det var en merkbar større interesser for å se kampene sammen med likesinnede på puben, så seks av oss bestemte oss for å dra i gang en avdeling. Vi fikk god hjelp fra lokalavisa og i løpet av én uke var vi 35 medlemmer. I dag har tallet passert 55 registerte medlemmer hos oss, og under de siste kampene har det vært nærmere 50 United-supportere samlet på puben. Hovedbastionen Jensemann pub viser stort sett alt av engelsk og europeisk fotball, og der er en fantastisk atmosføre, avslutter Haug, som på vegne av seg selv og styret ønsker gamle og nye supportere velkommen på puben i morgen. Dersom du ønsker å melde deg inn i lokalavdelingen eller kontakte ledelsen i Kragerø om noe annet kan du gjøre det ved å sende en e-post til [email protected].

Tønsberg

Avdelingen i Tønsberg er nylig opprettet. Samlingsted er Bryggeriet Pub som ligger i det populære brygge-området i Tønsberg. Initiativtaker er Ann Kristin Opstad, som har fått med seg flere av dem som går fast på puben i ledelsen av avdelingen. Til United.no sier Ann Kristin dette: – Vi ønsker å skape et sterkere samhold blant supporterne i vårt område. Lage litt mer blest rundt kampene og spille United CD’er mm. Vi kan og koordinere info om når medlemmer reiser på kamper, slik at man kan møtes hvis flere skal på samme kamp. Videre ønsker vi å arrangere supportertreff rundt kampene, ha quiz, lodde ut United effekter osv. Dersom du ønsker å melde deg inn i lokalavdelingen eller kontakte ledelsen i Tønsberg om noe annet kan du gjøre det ved å sende en e-post til [email protected].

Flere avdelinger i oppstartsfasen

– Der er flere avdelinger som er i oppstartsfasen, sier Per Harald Larsen på klubbkontoret. – De som er kommet lengst er gruppene i Moss og Stavanger, og disse vil se dagens lys i mars/april. Skulle det være flere som har lyst å starte opp/vøære med å drive en lokal supporteravdeling kan de kontakte oss i Supporterklubben på e-post [email protected], eller telefon (0047) 5530 2770. Vi ko-ordinerer henvendelsene og hjelper med råd og tips i oppstarten. Mer informasjon om lokalavdelinger finner du HER

Powered by Labrador CMS