– Ser meg selv i Adnan

Robin van Persie rangerer Adnan Januzaj som en av de aller største talentene han har sett.

Publisert Sist oppdatert

Robin van Persie sier at mye av det han ser fra Adnan Januzaj, minner han om hvordan han selv var da han var ung.

Fryktløs

Januzaj har virkelig slått gjennom på Uniteds førstelag denne sesongen, og både med- og motspillere har latt seg imponere av 18-åringen.

Januzaj jubler etter scoring mot Sunderland.
Januzaj jubler etter scoring mot Sunderland.

Etter at Mats Møller Dæhli hadde debutert for Norge mot Danmark, fortalte han at han beundret måten Januzaj hadde debutert helt fryktløs og med masse selvtillit, og at Dæhli selv ønsket å gjøre det samme.

Det er akkurat de egenskapene Van Persie skryter av til ManUtd.com.

– Om jeg ser 10 år tilbake i tid, til da jeg var ganske ung, så ser jeg lignende egenskaper. Han har selvtillit på en god måte, og bryr seg ikke så mye om presset. Jeg hadde stor tro på meg selv, og jeg ser han gjør de samme valgene som jeg ville gjort da jeg var på hans alder.

Helt unik

Van Persie vil ikke sammenligne Adnan til seg selv ytterligere, for han mener at den unge offensive midtbanespilleren er noe for seg selv, og at han ikke er en ny versjon av noen som helst.

– Han er ikke «den nye Van Persie», han er «den nye Adnan Januzaj». Han er en fantastisk spiller, som jeg er en stor fan av. Jeg så tidlig i sesongoppkjøringen at han har noe helt spesielt, og han kommer til å gi Manchester United en hel haug med mål, og gode kamper.

– Opp gjennom årene har jeg sett så mange unge spillere, og jeg kan helt ærlig si at av alle jeg har sett, er han helt oppe i toppen, som nummer en eller to.

Powered by Labrador CMS