– City-tapet gjorde oss ekstra giret

Publisert Sist oppdatert
– Rooney og United viste ingen nåde da City snublet mot Everton. Ingen fikk bakoversveis av den fotballen United serverte mot Reading, men det var atter en kamp der United gjorde akkurat nok til å vinne.
Det allerede komfortable forspranget på 12 poeng ned til Manchester City ble til 15 etter at Rooney sendte United i føringen etter drøye 20 minutter. Rio Ferdinand leverte en strålende pasning til Rooney som fyrte løs. Skuddet traff en Reading-spiller i foten og satte keeper Stuart Taylor ut av spill.
– Jeg var litt heldig. Ballen forandret retning ganske mye, men om jeg får målet betyr mindre. Så lenge vi vinner er jeg fornøyd, og det var det alt handlet om i dag. Tre poeng, sier Rooney til ESPN.
Spissen har gitt svar på tiltale til de som mente at han var ferdig i United etter å ha blitt benket mot Real Madrid.
På de to påfølgende kampene har Rooney scoret to mål og da han snakket med ESPN etter seieren mot Reading la han ikke skjul på at Evertons seier mot Manchester City hadde gitt ekstra inspirasjon.
– Etter at City tapte, var vi veldig bestemte på å vinne mot Reading. Nå har vi en glimrende mulighet til å vinne ligaen. 15 poeng er mye, men vi må ta en kamp av gangen og ikke ta noe for gitt, sier Rooney.

13 poeng til på de siste ni kampene vil garantere United gull nummer 20.

Uniteds gjenstående kamper i PL: Sunderland (B), Manchester City (H), Stoke (B), West Ham (B), Aston Villa (H), Arsenal (B), Chelsea (H), Swansea (H), West Brom (B)
Powered by Labrador CMS