Frykter ikke Van Persie

Men Sebastien Bassong vedgår at Norwich trenger flaks for å slå United.

Publisert Sist oppdatert

Robin van Persie står allerede oppført med åtte Premier League-scoringer denne sesongen. Det skal imidlertid mer til for å få Sebastien Bassong, Norwichs forsvarsspiller, til å skjelve i buksene.

– Van Persie har et herlig touch og er svært god med ballen. Han kan score ut av intet, og vet alltid hvor ballen faller ned. Det samme gjelder for Rooney. De er klassespillere, og det blir vanskelig å stoppe dem. Men jeg tror vi kan klare det!

– Vi må ikke ha for stort fokus på dem. Det er opp til oss å levere en god forestilling. Så får vi bare se hva som skjer. Manchester United kan virke skremmende selv før kampen begynner, men jeg er sikker på at det ikke blir tilfellet med oss, sier Bassong i et intervju med The Independent.

Norwich har kun sluppet inn to mål på sine fem siste opptredener. Det er altså en grunn til at franskmannen, som ble hentet fra Tottenham, strutter av selvtillit.

– Ja, vi har vært glimrende defensivt den siste tiden, og det er rett og slett fordi hele laget samarbeider. Vi jobber knallhardt i alle ledd og holder tett på den måten. Vi må fortsette på den måten. Og om vi har litt flaks, så kan det hende at vi klarer å ta et poeng eller tre.

Kampen mellom Norwich og Manchester United sparkes i gang klokken 18.30 på lørdag.

Powered by Labrador CMS